L’escola bressol Els Tabollets obre de nou les portes després d’un període de reformes PDF Imprimeix Correu electrònic

 

A partir del dilluns 3 de març els pares ja podran tornar a portar els seus fills al centre

 

Llar_dInfants2

 

Durant els darrers mesos l'Ajuntament ha realitzat un seguit de tasques d'arranjament a l'equipament que han posat solució a les deficiències estructurals que patia l'edifici arran d'una mala construcció en el 2006. Per tal que les obres afectessin el menys possible la normalitat del curs i l'activitat no es veiés interrompuda l'Ajuntament va habilitar diverses aules de l'escola Francesc Feliu. Ara, ja s'ha comunicat a les famílies que les obres de reforma han finalitzat i que a partir de la setmana vinent l'escola bressol tornarà a obrir les portes amb l'equipament en perfectes condicions.

 

Segons l'informe tècnic, el centre d'educació infantil tenia problemes de pèrdua d'aïllament, d'esquerdes horitzontals i verticals en quasi totes les estances, de filtracions i evacuació d'aigua i d'impermeabilització. A la pràctica, aquestes deficiències es traduïen en la formació de bassals d'aigua, que al seu torn provocaven taques d'humitat i fins i tot van arribar a ocasionar talls en el subministrament elèctric. En total, el pressupost invertit en aquestes reformes ha estat de 50.000€, procedents en la seva totalitat del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Llar_Infants1

 

Rosa Pujol s'ha mostrat satisfeta pel retorn de les famílies a l'escola bressol, però també ha reiterat la seva "incomprensió" per la manera en què es van executar les obres de construcció al 2006. "Estem contents que les famílies i les mestres puguin tornar a la normalitat i amb el centre arranjat, donem les gràcies als pares i les educadores per la paciència i comprensió que han tingut des de bon principi".

 

 


 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.