Gala Oró publica un recull de fotografies a la Revista del Cercle de Belles Arts de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La jove fotògrafa aitonenca és la protagonista de la secció Portfolio de l'última edició d'aquesta revista dedicada al món de l'art i la cultura.

 

Gala_Or_1

 

Gala Oró és una jove i talentosa fotògrafa aitonenca que acaba de publicar un interessant recull de fotografies en l'última edició de la Revista del Cercle de Belles Arts de Lleida.

 

Gala_Or2

 

Sota el suggerent títol "Retrats de finestra", la jove artista captura amb precisió un breu moment de la vida d'un seguit d'adolescents que, asseguts damunt el llit, miren i conviden l'espectador a conèixer i saber més de la seva realitat. Amb tan sols un grapat de fotografies, Gala Oró posa clarament de manifest el seu destacat talent per al retrat de persones i la captació de la força que transmeten les mirades i les expressions corporals.

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es felicita la jove artista pel pas endavant que suposa la publicació d'aquestes fotografies.

 

Gala_Or3

 
Les obres de les piscines municipals avancen a bon ritme PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb aquesta reforma l'Ajuntament posarà fi a un seguit de dèficits importants i adaptarà les instal•lacions a la normativa vigent.

 

Piscines3

 

Les obres de condicionament de les piscines municipals segueixen avançant a bon ritme. A hores d'ara ja s'ha tret la gespa existent i de cara a la setmana vinent està prevista la instal•lació de la nova. Així mateix, s'està treballant en l'execució dels nous paviments exteriors i la construcció d'una caseta per a la col•locació del dipòsit de clor.

 

Piscines1

 

Amb la realització d'aquest projecte, que compta amb finançament de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament millorarà un equipament que presentava importants mancances i dèficits, adaptant-lo, a més, a la normativa vigent. Des de l'equip de govern municipal es treballa amb la previsió de que les piscines estiguin a punt per a la temporada de bany d'enguany.

 

Piscines2

 

 
Aitona vol posar fi a les pudors provinents de l’àrea industrial de Fraga PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'alcaldessa Rosa Pujol intensifica la seva acció per resoldre aquestes pudors provocades per les indústries ubicades al Polígon Fondo de Llitera, al Baix Cinca

 

Aquesta setmana Rosa Pujol s'ha reunit amb el president de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE), Xavier de Pedro, per exigir que finalitzin definitivament els tràmits per a la connexió de la planta depuradora de la Plataforma Logística de Fraga amb el Polígon Industrial Fondo de Llitera. Cal recordar que l'Ajuntament d'Aitona ha cursat diverses denúncies ja que considera un greuge la permissivitat d'Aragó en aquest assumpte. 

 

L'alcaldessa va comentar en la reunió que "encara no s'ha portat a terme cap actuació després de dos anys de la denúncia per abocaments procedents del polígon a una sèquia d'Aitona que torna a generar molèsties als pagesos d'aquesta població, a més d'una intensa pudor en dies de calor". El resultat de la trobada és que De Pedro va comprometre's a convocar en quinze dies una reunió amb representants de la CHE i els ajuntaments de Fraga i Aitona per tal de resoldre l'assumpte. 

 

El govern municipal d'Aitona està disposat a reunir-se també amb els responsables de Medi Ambient del Govern d'Aragó perquè compleixin el seu compromís de connectar les empreses del polígon Fondo de Llitera i la depuradora.

 
<< Inicia < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Següent > Final >>

Pàgina 272 de 292
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.