La missa i esmorzar de Sant Joan PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ermita de Sant Joan de Corratalà va omplir-se de gom a gom per assistir a la missa de Sant Joan. En finalitzar la celebració, el centenar de persones que van voler homenatjar el patró d'aquesta popular festa van gaudir d'un esmorzar consistent amb coca i xocolata

 

Missa_Sant_Joan

 

Missa_Sant_Joan2

 


 
Obren les piscines! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Ja han finalitzat les obres de millora de les instal•lacions

 

Piscines_amb_gespa2

 

Dissabte dia 22 al matí tornen a obrir les piscines després d'un període de reformes de gairebé dos mesos. Els treballs de rehabilitació centrats, fonamentalment, en el canvi de pavimentació exterior, la renovació de la gespa i l'adaptació de les instal•lacions de depuració d'aigua a la normativa s'han acabat a temps per a la temporada d'estiu i tothom qui ho vulgui podrà gaudir-ne des de ja. 

 

Piscines_amb_gespa1

 

Cal recordar que l'Ajuntament d'Aitona ha comptat amb el recolzament econòmic de la Diputació de Lleida per tal d'efectuar aquestes obres. 

 

Desitgem a tots i totes les banyistes un bon estiu!

 
Arrenquen les sessions informatives del govern municipal amb els veïns i veïnes d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Durant el mes de juny els regidors de l'equip de govern mantindran fins a un total de quatre reunions amb veïns i veïnes del poble per tal d'analitzar la situació municipal i conèixer el punt de vista de la gent sobre les necessitats de futur.

 

Sessions_informatives_vens1

 

El passat 18 de juny l'equip de govern va iniciar un cicle de trobades i reunions amb els veïns i veïnes del municipi per tal d'explicar-los i posar-los al dia de la situació del poble. Un cop assolida la meitat del mandat, els regidors i regidores que formen el govern municipal volen donar als aitonencs i aitonenques l'oportunitat de conèixer de primera mà aspectes bàsics de l'actualitat local, com l'estat de les finances de l'ajuntament i els projectes en marxa o de futur, així com valorar públicament la gestió política realitzada fins a dia d'avui.

 

Aquestes trobades s'emmarquen en el compromís i la voluntat del govern de seguir aprofundint en la qualitat democràtica i la transparència de la governança municipal. És per això que les sessions tenen un caràcter eminentment participatiu i busquen la implicació, en forma d'opinions i propostes de futur, dels assistents. A fi d'afavorir la captació de demandes i necessitats d'un ampli ventall de persones, s'ha segmentat el municipi en diferents zones i es realitzarà una sessió específica amb els veïns i veïnes de cadascuna. D'aquesta manera el nombre d'assistents a cada trobada serà reduït i tothom tindrà l'oportunitat d'intervenir i participar si ho desitja.

 

Sessions_informatives_vens2

 

La primera sessió va comptar amb la presència de fins a una setantena de veïns i veïnes, que es van mostrar d'allò més participatius i interessats en escoltar les explicacions de l'alcaldessa i la resta de regidors del govern. La segona sessió està prevista per al divendres 21 de juny i les dues restants tindran lloc els dies 25 i 28 d'aquest mateix mes.

 

L'equip de govern confia que amb la celebració d'aquestes trobades podrà recollir nombroses idees i propostes de millora de cara a la segona meitat del mandat, que tot just acaba de començar. La voluntat final de tots els regidors i regidores és escoltar i copsar en persona les necessitats, inquietuds i demandes de la gent a fi de seguir treballant en la construcció d'un poble còmode, amable, integrador i fet a la mida de tots els veïns i veïnes.

 
<< Inicia < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Següent > Final >>

Pàgina 272 de 296
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.