Un estiu farcit d'activitats PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Durant els propers dos mesos els aitonencs i aitonenques tenen a la seva disposició un ampli ventall d'activitats. Tot seguit es recorda els horaris dels diferents cursos i tallers programats.

 

Del 15 al 19 de juliol

10-12h: Perfeccionament patinatge

 

Del 22 al 26 de juliol

9-11h: Fotografia digital - petits

11-13h: Fotografia digital - grans

 

Del 29 de juliol al 2 d'agost

9-11h: Jocs en anglès - petits

11-13h: Jocs en anglès - grans

 

Del 5 al 9 d'agost

10-12h: Multiesports

 

Del 19 al 23 d'agost

10-12h: Expressió corporal

 

Per a més informació sobre qualsevol d'aquests cursos o tallers es pot trucar a les oficines municipals.

 

 
L’atleta aitonenc Marc Consul, finisher a l’IronMan de Niça PDF Imprimeix Correu electrònic

 

És el primer atleta de ponent en acabar una cursa d'aquestes característiques

 

MarcConsul3

 

Marc Consul, veí d'Aitona, va participar el passat 23 de juny en una de les proves més dures del calendari, l'Ironman. Aquesta cursa consisteix en nedar 3,8km, fer un recorregut en bicicleta de 180,1km i, finalment, 42,2km més –una marató- a peu. En Marc va aconseguir acabar la cursa després de 13h 44' 35" en activitat i sense cap aturada. 

 

Marc Consul forma part de l'equip Triatló Tarragona i compta amb una subcampiona del món de triatló com a entrenadora, l'Ivet Farriols. L'equip està patrocinat per diverses entitats: Fisio Seròs, Cicles Calucho, Running Solutions i Roses Estada Fotografia. 

 

MarcConsul2

 

Tot aquell que vulgui consultar la crònica de l'aventura d'en Marc i conèixer més detalls pot visitar el seu blog a http://marcconsul.blogspot.com.es/2013/06/ironman-nice-franca-2013.html?m=1 

 

Des d'Aitona, el felicitem per la seva valentia i resultat i li desitgem molt èxit en els propers reptes.

 
Nous arranjaments de camins al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament inicia els treballs de posada a punt del camí de Saidí i el de Montfred de Baix, ambdós afectats per filtracions d’aigua.

 

Nueva_imagen

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix treballant en l’arranjament de camins i carrers del terme municipal a fi de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes del poble. En aquest sentit, fa alguns dies van començar els treballs per a la posada a punt de dos camins importants per al municipi, com són el de Montfred de Baix i el de Saidí, que patien problemes de filtracions d’aigua. Tots dos arranjaments se sumen a la llarga llista d’intervencions de millora dels carrers i camins del municipi efectuades durant els últims mesos.

 

Pel que fa al camí de Montfred de Baix, el tram afectat, d’aproximadament 275 metres lineals, es troba situat a l’alçada del mas de la Valenciana. Les obres consisteixen en refer la cuneta, dotar-la de desguassos, posar una capa de recebo i finalment  aplicar-hi reg asfàltic per tal d’aïllar i evitar més filtracions. I en relació al camí de Saidí, s’han dut a terme treballs d’apedaçament d’uns 40 metres de carretera i s’ha posat una capa de recebo, restant només per concloure l’actuació l’aplicació de reg asfàltic.

 

Nueva_imagen_1

 

Tots dos arranjaments s’estan duent a terme amb la màxima celeritat possible a fi d’evitar causar molèsties als veïns veïnes. Tot i així, s’ha hagut de tallar el camí de Montfred de Baix i implantar temporalment l’alternança en la circulació de vehicles pel camí de Saidí, motiu pel qual es demana disculpes i es dóna les gràcies a totes les persones afectades, que estan demostrant molta paciència i comprensió. Un cop finalitzats els treballs, tots dos camins oferiran unes millors condicions per a la circulació i la seguretat de tots els seus usuaris.

 

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 270 de 296
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.