Set persones han realitzat treballs socials a Aitona en els darrers dos anys PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Principalment han efectuat tasques de neteja viària

 

Des del 2011 el nostre municipi acull persones que, per raons diverses, han de realitzar treballs socials en benefici de la comunitat arran d'un programa de col•laboració entre l'Ajuntament d'Aitona i el Departament de Justícia de la Generalitat. 

 

Aquest acord entre ambdues institucions compta ja amb dos anys d'experiència i fins el moment han passat pel poble d'Aitona un total de set persones, i en cadascun dels casos la valoració de les feines executades ha estat molt positiva. Fonamentalment, els treballs duts a terme per aquests treballadors per a la comunitat han anat relacionats amb la neteja de la via i els espais públics. 

 

Des de l'Ajuntament es pretén mantenir activa aquest via d'implicació amb l'àrea de Justícia davant els bons resultats obtinguts fins a dia d'avui.

 
La missa i esmorzar de Sant Joan PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ermita de Sant Joan de Corratalà va omplir-se de gom a gom per assistir a la missa de Sant Joan. En finalitzar la celebració, el centenar de persones que van voler homenatjar el patró d'aquesta popular festa van gaudir d'un esmorzar consistent amb coca i xocolata

 

Missa_Sant_Joan

 

Missa_Sant_Joan2

 


 
Obren les piscines! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Ja han finalitzat les obres de millora de les instal•lacions

 

Piscines_amb_gespa2

 

Dissabte dia 22 al matí tornen a obrir les piscines després d'un període de reformes de gairebé dos mesos. Els treballs de rehabilitació centrats, fonamentalment, en el canvi de pavimentació exterior, la renovació de la gespa i l'adaptació de les instal•lacions de depuració d'aigua a la normativa s'han acabat a temps per a la temporada d'estiu i tothom qui ho vulgui podrà gaudir-ne des de ja. 

 

Piscines_amb_gespa1

 

Cal recordar que l'Ajuntament d'Aitona ha comptat amb el recolzament econòmic de la Diputació de Lleida per tal d'efectuar aquestes obres. 

 

Desitgem a tots i totes les banyistes un bon estiu!

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 265 de 289
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.