El camí de Llardecans torna a estar obert al trànsit PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Un cop finalitzades les obres d’arranjament iniciades fa algunes setmanes, l’Ajuntament ha restablert la circulació normal. Amb aquests treballs, l’equip de govern posa fi a la manca de visibilitat que presentaven alguns trams d’aquesta estratègica via de pas per a tractors i camions, tot refermant la seva aposta pel sector fructícola del municipi.

 

Llardecans_acabat1

 

Llardecans_acabat2

 

Llardecans3

 
Finalitzen les obres d’arranjament del camí de Llardecans PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’equip de govern d’Aitona millora la visibilitat d’un tram d’aquesta via de pas per a camions i tractors, eix estratègic per al sector fructícola del municipi. L’Ajuntament té previst restablir la circulació normal en els propers dies.

 

Cam_de_Llardecans


Aquesta setmana l’Ajuntament d’Aitona ha posat punt i final a les obres d’arranjament en el camí de Llardecans, uns treballs estratègics per al sector fructícola del municipi. No en va, es tracta de la via més transitada per camions, tractors i pagesos i, tal és la seva importància, que les obres han estat executades amb caràcter urgent. La principal millora aconseguida amb aquests treballs és el redreçament d’una corba que presentava mancances a nivell de visibilitat i feia perillosa la circulació per aquest tram, una qüestió que suscitava la preocupació de l’equip de govern des de feia algun temps.

 

L’arranjament del camí de Llardecans constitueix un exemple més de la llarga llista d’actuacions del govern municipal per dotar el municipi d’una xarxa viària segura i fluïda. De fet, membres del propi govern han anunciat que aquesta política tindrà continuïtat i que seguiran centrant els seus esforços en el condicionament i millora de les vies, carrers i camins d’Aitona, tot destacant que es donarà prioritat a aquelles vies que no presentin uns nivells prous satisfactoris de seguretat en la circulació, tant per als vehicles com per als vianants.

 
Nous treballs per a la redacció del projecte de millora del pont sobre el riu Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Segueixen a bon ritme els estudis per a la redacció del projecte

 

Sondejos_pont1

 

Fa pocs dies que operaris de la Diputació de Lleida i d'una empresa especialitzada han visitat la nostra localitat per tal de realitzar sondejos a les piles del pont del riu i del seu entorn per examinar i verificar la solidesa del terreny. 

 

Sondejos_pont2

 

Aquests treballs s'han efectuat després que ja fa unes setmanes tècnics del servei d'infraestructura viària de la Diputació van iniciar tasques sobre la zona consistents a recollir mesures topogràfiques per tal de disposar de la informació necessària a l'hora de redactar el projecte.

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 265 de 294
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.