Arrenquen les sessions informatives del govern municipal amb els veïns i veïnes d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Durant el mes de juny els regidors de l'equip de govern mantindran fins a un total de quatre reunions amb veïns i veïnes del poble per tal d'analitzar la situació municipal i conèixer el punt de vista de la gent sobre les necessitats de futur.

 

Sessions_informatives_vens1

 

El passat 18 de juny l'equip de govern va iniciar un cicle de trobades i reunions amb els veïns i veïnes del municipi per tal d'explicar-los i posar-los al dia de la situació del poble. Un cop assolida la meitat del mandat, els regidors i regidores que formen el govern municipal volen donar als aitonencs i aitonenques l'oportunitat de conèixer de primera mà aspectes bàsics de l'actualitat local, com l'estat de les finances de l'ajuntament i els projectes en marxa o de futur, així com valorar públicament la gestió política realitzada fins a dia d'avui.

 

Aquestes trobades s'emmarquen en el compromís i la voluntat del govern de seguir aprofundint en la qualitat democràtica i la transparència de la governança municipal. És per això que les sessions tenen un caràcter eminentment participatiu i busquen la implicació, en forma d'opinions i propostes de futur, dels assistents. A fi d'afavorir la captació de demandes i necessitats d'un ampli ventall de persones, s'ha segmentat el municipi en diferents zones i es realitzarà una sessió específica amb els veïns i veïnes de cadascuna. D'aquesta manera el nombre d'assistents a cada trobada serà reduït i tothom tindrà l'oportunitat d'intervenir i participar si ho desitja.

 

Sessions_informatives_vens2

 

La primera sessió va comptar amb la presència de fins a una setantena de veïns i veïnes, que es van mostrar d'allò més participatius i interessats en escoltar les explicacions de l'alcaldessa i la resta de regidors del govern. La segona sessió està prevista per al divendres 21 de juny i les dues restants tindran lloc els dies 25 i 28 d'aquest mateix mes.

 

L'equip de govern confia que amb la celebració d'aquestes trobades podrà recollir nombroses idees i propostes de millora de cara a la segona meitat del mandat, que tot just acaba de començar. La voluntat final de tots els regidors i regidores és escoltar i copsar en persona les necessitats, inquietuds i demandes de la gent a fi de seguir treballant en la construcció d'un poble còmode, amable, integrador i fet a la mida de tots els veïns i veïnes.

 
Definit el programa TARDORJOVE PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Es celebra una sessió amb joves de la vila per concretar les activitats lúdicoculturals de la propera TardorJove

 

Reuni_TardorJove

 

La Regidoria de Joventut ha previst dins el programa TardorJove un seguit d'activitats adreçades específicament als joves de la vila. Per tal de confeccionar i consensuar les diferents accions que s'emmarquen totes elles dins el Pla Local de Joventut va celebrar-se, el passat divendres dia 14 al vespre, una trobada on els mateixos joves assistents van poder exposar les seves prioritats per endegar unes o altres actuacions. 

 

La reunió va comptar amb la presència de la tècnica de joventut comarcal, qui va guiar els joves durant la sessió per tal d'escollir les activitats principals de la propera tardor, que finalment seran: 

 

Xerrada sobre mobilitat europea i recursos per cerca feina

Tast de vins

Taller d'elaboració de cupcakes

Curs de monitor de temps lliure i oci

Curs de Gimp (retoc fotogràfic)

Xerrada d'intel•ligència emocional

 
Apunta't a les estades d'estiu 2013! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Enguany els joves d'Aitona tenen al seu abast un ampli ventall de tallers i activitats de tota mena per gaudir d'un estiu dinàmic, entretingut i didàctic. 

 

Foto_estades_estiu

 

LogoPDF

Descarrega't el díptic informatiu de les estades d'estiu 2013

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 263 de 286
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.