La Diputació de Lleida redactarà el projecte de millora del pont sobre el riu Segre a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El President de la Diputació ho ha confirmat a l'alcaldessa Rosa Pujol en una reunió mantinguda aquesta setmana

 

Reuni_re_redacci_pont

 

La Diputació de Lleida assumirà la redacció del projecte de millora de l'actual pont sobre el riu Segre situat al terme municipal d'Aitona (Segrià) reconstruït a la dècada dels anys 40 i que només permet el pas d'un vehicle. 

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s'ha reunit aquesta setmana amb l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, per concretar i posar de manifest el compromís de la corporació per assumir el cost de la redacció d'aquesta actuació, que també inclouria l'arranjament dels accessos al pont. Per la seva banda, Pujol ha indicat que la situació econòmica és complicada però que des de l'Ajuntament d'Aitona es treballa per buscar el finançament per poder desenvolupar l'actuació en diferents fases. 

 

Pont_sobre_el_riu_Segre_Aitona

 

La millora del pont és una llarga reivindicació dels veïns del municipi ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles. Actualment, la infraestructura no permet el creuament de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 
L’Ajuntament demana ajuda a la Generalitat per solucionar els despreniments sobre el C/ Pare Palau PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Representants del govern municipal visiten la zona acompanyats del delegat de Governació per tal d’avaluar la situació. Els despreniments de roca suposen un risc per a la seguretat personal i material de moltes famílies del carrer Pare Palau.

 

Despreniments_roques1

 

El passat dijous 11 de juliol l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, el regidor d’obres, Josep Arqué, i el delegat de Governació, Jordi Curcó, van realitzar una visita a alguns veïns i veïnes del carrer Pare Palau per tal d’avaluar l’estat de la serra, que des de fa temps està patint despreniments periòdics de roca, amb els consegüents riscs per a la seguretat dels habitants de les cases properes.

 

Despreniments_roques2

 

La visita s’emmarca en la preocupació de l’equip de govern  per una situació que els veïns i veïnes venen denunciant repetidament al llarg dels darrers anys i que suposa una amenaça per a molts dels habitatges de l’esmentat carrer, ja que es troben molt pròxims a la serra. Després que el delegat de Governació comprovés en primera persona la gravetat de la situació, l’equip de govern municipal va demanar l’ajut excepcional i urgent de la Generalitat per tal d’acabar amb els despreniments i posar fi a la intranquil·litat dels veïns i veïnes de la zona. Des de l’equip de govern es confia que la petició serà atesa i es podrà posar fi a aquesta greu problemàtica.

 

Despreniments_roques4

 
Èdgar Bosch participa de nou en el Mundial de tir al plat PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'aitonenc no va poder repetir el triomf de l'edició anterior però va assolir un resultat molt meritori

 

Foto

 

El passat cap de setmana va celebrar-se a Castillejo de Robledo (Sòria) el XXXV Campionat del Món de recorreguts de caça en el qual el nostre veí Èdgar Bosch hi va tornar a tenir una actuació destacada. Si bé l'any passat va aconseguir dues medalles, enguany no s'ha pogut penjar cap metall però el seu resultat el consolida com un dels millors tiradors del món. Entre el miler de competidors procedents de tot el món el jove aitonenc va situar-se dins els 50 primers, sent el 12è millor classificat de l'estat espanyol. 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona li reconeixem el seu esforç, treball i resultats en aquesta disciplina i li desitgem molts èxits en les properes competicions que disputarà.

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 262 de 289
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.