Nous arranjaments de camins al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament inicia els treballs de posada a punt del camí de Saidí i el de Montfred de Baix, ambdós afectats per filtracions d’aigua.

 

Nueva_imagen

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix treballant en l’arranjament de camins i carrers del terme municipal a fi de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes del poble. En aquest sentit, fa alguns dies van començar els treballs per a la posada a punt de dos camins importants per al municipi, com són el de Montfred de Baix i el de Saidí, que patien problemes de filtracions d’aigua. Tots dos arranjaments se sumen a la llarga llista d’intervencions de millora dels carrers i camins del municipi efectuades durant els últims mesos.

 

Pel que fa al camí de Montfred de Baix, el tram afectat, d’aproximadament 275 metres lineals, es troba situat a l’alçada del mas de la Valenciana. Les obres consisteixen en refer la cuneta, dotar-la de desguassos, posar una capa de recebo i finalment  aplicar-hi reg asfàltic per tal d’aïllar i evitar més filtracions. I en relació al camí de Saidí, s’han dut a terme treballs d’apedaçament d’uns 40 metres de carretera i s’ha posat una capa de recebo, restant només per concloure l’actuació l’aplicació de reg asfàltic.

 

Nueva_imagen_1

 

Tots dos arranjaments s’estan duent a terme amb la màxima celeritat possible a fi d’evitar causar molèsties als veïns veïnes. Tot i així, s’ha hagut de tallar el camí de Montfred de Baix i implantar temporalment l’alternança en la circulació de vehicles pel camí de Saidí, motiu pel qual es demana disculpes i es dóna les gràcies a totes les persones afectades, que estan demostrant molta paciència i comprensió. Un cop finalitzats els treballs, tots dos camins oferiran unes millors condicions per a la circulació i la seguretat de tots els seus usuaris.

 

 
Tret de sortida a les Estades d’Estiu 2013! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Desenes de nens i nenes gaudeixen a partir d'avui d'un seguit d'activitats en el marc de les estades d'estiu que organitza l'Ajuntament d'Aitona

 

Estades_estiu_inici

 

Es posa en marxa aquest programa d'activitats que durarà fins a finals d'agost i que pretén amenitzar el període de vacances i estiuenc del més petits i joves del poble. Durant les properes setmanes tots aquells que s'hagin inscrit podran gaudir de tallers diversos com, per exemple, d'expressió corporal, de jocs en anglès, de fotografia digital, de balls moderns, de patinatge i de multiesport. 

 

Les estades s'han organitzat en base a l'edat i, en aquest sentit, hi ha les estades d'escola bressol per a nens i nenes de 0 a 3 anys, les estades d'estiu que inclouen nens i nenes de 3 a 9 anys i les estades esportives recomanades per a joves d'entre 9 i 16 anys. 

 

Desitgem a tots els participants un bon estiu i unes bones estades!

 
Prop de 300 veïns i veïnes es reuneixen amb l’equip de govern per analitzar la situació municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Durant tot el mes de juny els regidors de l'equip de govern han organitzat trobades amb veïns i veïnes del poble per tal d'analitzar la situació municipal i conèixer el punt de vista de la gent sobre les necessitats de futur

 

Reunions_vens_web1

 

Al llarg del mes de juny el govern municipal s'ha reunit amb centenars de veïns i veïnes d'Aitona per tal d'explicar-los i posar-los al dia de la situació del poble. Un cop assolida la meitat del mandat, els regidors i regidores que formen l'equip de govern han volgut donar als aitonencs i aitonenques l'oportunitat de conèixer de primera mà aspectes bàsics de l'actualitat local, com l'estat de les finances de l'ajuntament, la gestió de les comunals o els projectes en marxa o de futur, així com valorar públicament la gestió política realitzada fins a dia d'avui. 

 

Aquestes trobades s'emmarquen en el compromís i la voluntat del govern de seguir aprofundint en la qualitat democràtica i la transparència de la governança municipal. És per això que les sessions han tingut un caràcter eminentment participatiu i han buscat, en tot moment, la implicació dels assistents en forma d'opinions i propostes de futur. A fi d'afavorir la captació de demandes i necessitats d'un ampli ventall de persones, s'ha segmentat el municipi en diferents zones i s'ha realitzat una sessió específica amb els veïns i veïnes de cadascuna. D'aquesta manera el nombre d'assistents a cada trobada ha estat reduït i tothom ha tingut l'ocasió d'intervenir i participar. En total han assistit a les sessions prop de 300 veïns i veïnes, que s'han mostrat d'allò més participatius i interessats en escoltar les explicacions de l'alcaldessa i la resta de regidors del govern. 

 

Reunions_vens_web2

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que han participat en alguna de les sessions. L'equip de govern confia que les idees i propostes recollides al llarg de les diferents trobades serviran per donar millor resposta a les demandes i necessitats dels aitonencs i aitonenques. Rosa Pujol afirmava que "la voluntat final d'aquest equip de govern és seguir treballant en la construcció d'un poble còmode, amable, integrador i fet a la mida de tots els veïns i veïnes".

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 261 de 286
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.