Comencen les obres d’arranjament del camí de Llardecans PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb aquests treballs l'equip de govern pretén facilitar la visibilitat dels vehicles que transiten pel camí, tot millorant-ne la seguretat i fluïdesa.

 

cam_llardecans1


L'equip de govern d'Aitona segueix treballant de valent en la millora dels carrers i les vies de circulació del municipi a fi d'incrementar la seguretat en el trànsit de vehicles i vianants.

 

cam_llardecans2

 

En aquest sentit, aquesta setmana han començat les obres d’arranjament del camí de Llardecans, que tenen per objectiu millorar la visibilitat i facilitar el pas de camions i tractors agrícoles per una via que, a dia d’avui, presentava algunes mancances.

 

cam_llardecans3

 

Un cop acabats els treballs, quedarà un camí més ben condicionat i apte per a la circulació segura i fluida de vehicles.

 

cam_llardecans4

 
L’Associació Romanesa d’Aitona realitza per segon any la neteja de l’arbrat del camp de futbol antic PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb la seva implicació, de caràcter desinteressat, l'entitat aitonenca busca posar el seu granet de sorra en la millora de l'entorn i la prevenció d'incendis forestals.

 

Associaci_Romanesos2

 

Durant els darrers mesos de juny i juliol l'Associació Romanesa d'Aitona ha dut a terme la neteja de l'arbrat del camp de futbol antic. Es tracta d'una actuació completament desinteressada que té per objectiu contribuir a millorar l'entorn i el paisatge propers al riu Segre, així com minimitzar el risc d'incendis forestals. No és la primera vegada que l'entitat aitonenca s'implica en tasques d'aquestes característiques, ja que l'any passat ja va realitzar una actuació molt similar de neteja d'arbrat en el mateix camp de futbol.

 

Associaci_Romanesos1

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies al president de l'associació, Sr. Neculai Albu, i a totes les persones que durant tres dies van donar el seu temps i el seu esforç en benefici del nostre municipi. Actuacions com aquesta posen de manifest la bona salut i l'esperit solidari del teixit associatiu d'Aitona.

 

Associaci_Romanesos3

 
En marxa els treballs per a la redacció del projecte de millora del pont sobre el riu Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tècnics del Servei d'Infraestructura Viària de la Diputació de Lleida ja han visitat la zona per tal d'estudiar el terreny

 

Inici_treballs_pont1

 

Tal com s'informava fa pocs dies des d'aquest Ajuntament, la Diputació de Lleida serà l'encarregat de redactar el projecte de millora del pont i els seus accessos. En aquesta línia, tècnics de la Diputació ja han començat a treballar sobre la zona i a recollir les primeres mesures topogràfiques, entre d'altres, per tal de disposar de la informació necessària a l'hora de redactar el projecte.

 

Aquesta actuació és una llarga reivindicació dels veïns d'Aitona ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles i, actualment, el pont no permet el pas de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 

Inici_treballs_pont2

 

La confirmació que l'entitat supramunicipal assumirà el cost de la redacció del projecte, que també inclourà l'arranjament dels accessos al pont, va tenir lloc en una reunió mantinguda per l'alcaldessa Rosa Pujol amb el President de la Diputació Joan Reñé.

 
<< Inicia < Anterior 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Següent > Final >>

Pàgina 255 de 283
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.