Tret de sortida amb èxit a les activitats per a la gent gran PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La nombrosa participació en ambdues activitats denota la bona acollida que han tingut aquestes propostes, que s’emmarquen en el programa d’activitats 2013-14 de l’Ajuntament d’Aitona.

 

Gent_gran_Tallermemoria1

 

Gent_gran_caminada1


La temporada d’activitats culturals i esportives del municipi ha començat amb pas ferm. Un any més, els tallers i cursos oferts des de l’Ajuntament han rebut una bona acollida i han despertat l’interès dels aitonencs i aitonenques. I com no podia ser d’una altra manera, l’agenda 2013-14 posa molt d’èmfasi en la varietat i en la necessitat de cobrir les demandes dels diferents grups d’edat del poble, molt especialment les de la gent gran i les dels més joves, dos col·lectius per a qui l’existència d’un oci de qualitat i de proximitat és quelcom imprescindible. Pel que fa a la gent gran, l’oferta 2013-14 focalitza els seus esforços, molt especialment, en la salut. Sense anar més lluny, aquesta setmana mateix han arrencat dues activitats dirigides a la millora de l’estat físic i la cura del cos que han tingut un gran èxit d’assistència.

 

D’una banda, han començat les sessions del programa d’entrenador personal, que en aquest  primer dia va aplegar una vintena de persones, totes elles dones. El punt de trobada va ser l’espai lúdic per a la gent gran, on hi ha un circuit de salut a l'aire lliure constituït per diferents mòduls d'activitats, el recorregut del qual permet treballar les facultats físiques i sensorials amb exercicis que tenen com a objectiu millorar la coordinació i la forma física. L’entrenador personal va guiar en tot moment la sessió, que es va composar de dues parts: la primera, consistent en exercicis i estiraments; i la segona, en una caminada pels entorns del poble. Aquesta activitat es realitzarà tots els dimecres de 17h a 18h fins el mes d’abril i, probablement, es crearan dos grups per tal d’adaptar adequadament els exercicis al nivell dels participants. Com a detall curiós, apuntar que alguna de les rutes que es realitzaran al llarg dels propers mesos serà un recorregut relacionat amb el projecte Fruiturisme.

 

Gent_gran_caminada2

 

D’altra banda, dijous al matí va tenir lloc la primera sessió del taller de jocs amb l’ordinador, que té per objectiu ajudar les persones grans a estimular i mantenir activa la seva memòria. Dirigits per una psicòloga experta  i valent-se de les noves tecnologies, una cinquantena de persones van realitzar tota mena de jocs que, a més de fer-los passar una bona estona, els van permetre activar i fer treballar la ment durant una bona estona. En acabar la sessió, tots els participants van abandonar la Biblioteca molt satisfets i amb ganes d’assistir a les properes sessions, que tindran lloc els dijous al matí entre les 10 i les 12.

 

Gent_gran_Tallermemoria2

 

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els participants d’ambdues activitats per la seva motivació i predisposició. Així mateix, s’encoratja tothom a repetir la setmana vinent i seguir implicant-se en l’oferta lúdica del municipi.

 
Ja ha començat el curs de monitor de lleure! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot i haver iniciat el curs l'Ajuntament mantindrà obert uns dies més el període d'inscripcions ja que encara resten places

 

Inici_curs_monitor_lleure3

 

El passat dissabte dia 9 va tenir lloc la primera sessió del curs de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil que organitza l'Ajuntament d'Aitona en el marc de l'agenda d'activitats culturals i esportives del curs 2013/14. En aquest moment, una vintena de persones es troben inscrites i van participar d'aquesta jornada inicial, tot i així, l'Ajuntament mantindrà obert el període d'inscripcions uns dies més per si encara hi ha persones interessades i que no han pogut formalitzar la inscripció.

 

Inici_curs_monitor_lleure2    Inici_curs_monitor_lleure

 

El lleure infantil i/o juvenil constitueix un sector laboral dinàmic i en contínua renovació, oferint cada any possibilitats de feina a noves generacions de joves. Si tens més de 18 anys i ets una persona enèrgica, sociable i activa tens al davant una ocasió immillorable d'ampliar el teu ventall d'oportunitats laborals. Amb aquest curs obtindràs el títol oficial de monitor de lleure que t'habilitarà per treballar en centres, escoles, casals de vacances, moviments educatius, ludoteques, etc. El curs de formació té una durada total de 310h i s'estructura en dues etapes: l'etapa lectiva i l'etapa de practiques.

 

Anunci_monitor_lleure

 
Fruiturisme, present a la Mitja Marató de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Fruitona, Fruites Font, Produccions Agràries del Camp i Brac Fruit obsequien els corredors amb fruita dolça de les terres de Lleida, una iniciativa que s’emmarca en la voluntat de Fruiturisme de seguir donant-se a conèixer i promocionant el nostre patrimoni fructícola arreu de Catalunya.

 

Marat3


El passat diumenge 3 de novembre va tenir lloc una nova edició de la popular Mitja Marató de Lleida, que enguany va comptar amb prop de 1000 participants de la província de Lleida i d’altres indrets de Catalunya, Osca i Castelló. A fi de seguir donant a conèixer la qualitat i excel·lència de la fruita de les terres de Lleida, Fruiturisme no va faltar a la cita. Fins a 4 magatzems de la zona (Fruitona, Fruites Font, Produccions Agràries del Camp i Brac Fruit) van estar presents en la competició i van proveir els atletes de diferents modalitats de fruita dolça, un aliment altament nutritiu i recomanable per a tots els esportistes perquè aporta minerals i vitamines bàsiques per al bon funcionament del cos.

 

Marat1

 

Marat2

 

L’èxit de la iniciativa va servir per promocionar el nostre municipi i el nostre patrimoni entre el nombrós públic assistent i el miler d'atletes participants, entre els quals no hi van faltar desenes de joves d'Aitona. Des de Fruiturisme es dóna les gràcies i es felicita tots els participants en la cursa i els organitzadors de l’esdeveniment. Mª Antònia Royes, tinent d'alcaldessa d'Aitona, va manifestar en finalitzar la competició que “l’Ajuntament d’Aitona desitja poder seguir col·laborant en futurs esdeveniments esportius d’aquestes característiques, no només per tal de promocionar el municipi i la seva fruita, sinó també, i molt especialment, a fi de seguir conscienciant la gent de la importància de la fruita en la dieta”.

 

Marat4

 
<< Inicia < Anterior 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Següent > Final >>

Pàgina 249 de 289
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.