La pionera activitat ZombieAventura arriba aquest cap de setmana a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot a punt perquè Aitona es converteixi en l'escenari d'una "invasió zombi". L'activitat compta amb 300 persones inscrites

 

Zombi

 

Aquest cap de setmana, concretament la nit del 2 al 3 de novembre, es celebrarà l'activitat ZombieAventura al nostre poble. Com ja es ve anunciant des de fa setmanes, es tracta d'una aventura que mitjançant un joc de pistes d'intuïció els participants hauran d'escapar dels infectats convertits en zombis i localitzar quins seran els punts d'evacuació i a quines hores s'efectuaran. Aquestes es realitzaran a la sortida del sol per via aèria en un helicòpter, quatre avionetes i un globus aerostàtic; i per via terrestre a través d'un comboi militar. 

 

Zombi2

 

Des de fa setmanes, l'Ajuntament d'Aitona i l'empresa impulsora de l'activitat, TroyAventura, treballen perquè l'activitat es pugui realitzar en condicions de seguretat, control i sigui tot un èxit. Segons l'organització, l'activitat compta amb un total de 300 inscrits per a participar d'aquest singular i pioner esdeveniment. 

 

Zombi3

 

A més dels participants, l'aventura disposarà de gairebé 30 vehicles i unes 100 persones entre actors, figurants militars, experts en maquillatge, col•laboradors, coordinadors i una productora audiovisual, que s'encarregarà d'immortalitzar el moment. L'activitat pretén que els jugadors siguin els protagonistes i decideixen el seu propi destí, tot això immersos en una autèntica invasió zombi en un entorn "real".

 
L'Ajuntament ampliarà el nombre de nínxols del cementiri PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb aquesta ampliació els veïns podran adquirir blocs de 3 nínxols.

 

 

Cartell_nnxols

 

Plnol_nnxols

 
L’Ajuntament congela els impostos i rebaixa algunes taxes PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El govern municipal aprova una mesura per afavorir les cases de temporers. Ara podran acollir-se a una tarifa d'aigua més econòmica durant el segon semestre de l'any

 

Grfic_evoluci_residus

 

La política de l'Ajuntament és no incrementar la pressió fiscal sobre els veïns i veïnes d'Aitona tal com ha quedat demostrat amb l'aprovació de les darreres ordenances fiscals. N'és un clar exemple la congelació de l'Impost sobre Béns i Immobles (IBI), l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), l'Impost sobre Construccions, Instal•lacions i Obres (ICIO), o la congelació també de taxes destacades com la de clavegueram, festa major, escombraries o conservació del cementiri.

 

Un de les novetats i canvis més importants que s'aplicarà en el 2014 fa referència al tarifat de l'aigua. A partir de l'any vinent tots aquells veïns que disposin de cases de temporers podran acollir-se a la tarifa industrial –més econòmica- durant el segon semestre de l'any. Es tracta d'una mesura justa i idònia per a municipis com el nostre en què l'agricultura és un dels motors fonamentals de la vida econòmica.

 

L'alcaldessa Rosa Pujol valora que "és moment d'aconseguir resultats i fer més amb menys recursos. La nostra política des que vam assumir l'alcaldia ha estat la de no pujar impostos i la de rebaixar tots aquells que es pugui i, fins ara, ho hem complert."

 

Grfic_evoluci_taxes_municipals

 

Altres reduccions que entraran en vigor al 2014 són la de l'Aula de Música i la de gestió de residus (escombraries) per a activitats no tarifades. En aquest darrer cas, s'ha revisat l'ordenança fiscal de tal forma que en els casos d'activitats que no generin un gran volum de residus (aquelles que no siguin supermercats, carnisseries, pastisseries, botigues de verdures, peixateries, tallers mecànics, cooperatives, SATS, bars, restaurants i pubs) la taxa passa de 120€ a 70€.

 

En termes generals, les ordenances fiscals 2014 mantenen una línia similar a les anteriors i es reforça la idea que el govern municipal prioritza no apujar impostos i rebaixar algunes taxes per davant de qualsevol afany recaptatori.

 
<< Inicia < Anterior 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Següent > Final >>

Pàgina 241 de 280
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.