Nova remesa de títols per a la biblioteca municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La biblioteca incorpora al seu catàleg les lectures obligatòries de batxillerat i ESO, així com algunes novetats importants del camp de la novel·la.

 

Llibres_eso_batx_1


L’Ajuntament d’Aitona ha fet una nova ampliació del catàleg de la biblioteca Domingo Espax. Gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, l’equipament aitonenc comptarà a partir d’ara en el seu fons amb les lectures recomanades per a ESO i Batxillerat, així com amb una nova remesa de novel·les actuals i llibres infantils.

 

Llibres_eso_batx_2

 

Després d’aquesta nova compra, la biblioteca disposa en el seu catàleg de bona part dels llibres que apareixen a les llistes dels més venuts. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida pel suport econòmic rebut i es convida tots els aitonencs i aitonenques a acostar-se a la biblioteca, que a dia d’avui és una de les més completes d’entre els pobles petits de la província.

 

Alguns dels nous títols que es poden trobar a la biblioteca són:

Hem nedat a l’estany amb lluna plena, de Raimon Esplugafreda

El príncipe de la niebla, de Carlos Ruiz Zafón

El asombroso viaje de Pomponio Flato, d’Eduardo Mendoza

El juego de Ripper, d’Isabel Allende

 
Aitona, present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La Diputació de Lleida i Aitona segueixen treballant conjuntament per promocionar les potencialitats del nostre poble i donar-les a conèixer arreu del món

 

Fitur1

 

Fitur és un punt de trobada global per a professionals del turisme i està considerada com la primera cita anual del sector turístic. La Fira, que es va celebrar del 22 al 26 de gener a Madrid, va reunir un total de 8.937 empreses en representació de 165 països o regions i va tenir més de 200.000 visitants. En el cas d'Aitona, hi va ser present a través del distintiu Catalunya - Terres de Lleida i promocionant la marca Aitona – Fruiturisme.

 

Fitur2

 

Una delegació de l'Ajuntament d'Aitona va ser-hi present, l'alcaldessa Rosa Pujol i la regidora Rosa Maria Díaz, i van poder contrastar punts de vista sobre l'impacte d'aquesta Fira tant a Lleida com a Catalunya amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el diputat i vicepresident del Patronat de Turisme a la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich.


 
Les millores de l’escola bressol, gairebé a punt PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Diversos representants de l'equip de govern constaten de primera mà que les obres en marxa estan resolent amb èxit els problemes d'humitat i de filtracions que presentaven les instal•lacions

 

Llar_Infants1

 

Les obres de l'escola bressol avancen a bon ritme. Així ho van poder confirmar l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i un equip de regidors i tècnics de l'ajuntament en la seva visita a les instal•lacions del dimarts 21 de gener. Tal com s'havia projectat, els treballs en curs estan servint per corregir les deficiències estructurals que pateix l'edifici, que són conseqüència directa d'una mala construcció, ja que l'aixecament de les instal•lacions data de 2006 i, per tant, es tracta d'un equipament relativament nou. 

 

Llar_dInfants2

 

Segons el propi informe tècnic del projecte, l'escola bressol tenia problemes de pèrdua d'aïllament, d'esquerdes horitzontals i verticals en quasi totes les estances, de filtracions i evacuació d'aigua i d'impermeabilització. A la pràctica, aquestes deficiències es traduïen en la formació de bassals d'aigua, que al seu torn provocaven taques d'humitat i fins i tot van arribar a ocasionar talls en el subministrament elèctric. En total, el pressupost invertit en aquesta obra ascendirà fins a 50.000€, procedents en la seva totalitat del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Rosa Pujol es va mostrar satisfeta per l'evolució de les obres i, un cop finalitzada la visita, va declarar la seva "incomprensió" i "tristesa" per la deixadesa amb que es van executar les obres de construcció de l'edifici en el 2006. "Si s'hagués planificat millor tot el projecte", va afegir, "no ens hauríem vist obligats a invertir aquests diners en l'escola bressol i els podríem haver fet servir en altres necessitats igualment urgents que té el nostre poble".


 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 230 de 278
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.