Un recorregut visual per la història d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament d’Aitona, amb el suport de la Diputació de Lleida, ha editat i distribuït a totes les llars del municipi un àlbum fotogràfic que recull imatges històriques del nostre poble.

 

Llibre_fotografies_Aitona


L’Ajuntament d’Aitona ha editat un llibret que, sota el títol Aitona. Imatges per al record, aplega un seguit de fotografies històriques del municipi. El volum condensa en les seves pàgines tota mena de retalls del passat del nostre poble, capturant moments, situacions, carrers, places, paratges, racons, portalades, balcons i fins i tot persones que en algun moment han residit a Aitona. A fi de fer de l’experiència de fullejar aquest àlbum quelcom encara més emocionant, es va decidir prescindir dels peus de fotografia, de manera que el lector que se submergeixi en la contemplació de les imatges tingui l’oportunitat d’identificar ell mateix els espais físics i fins i tot les persones retratades en les pàgines del llibre.

 

Donat que es tracta d’una publicació considerada d’interès popular i amb vocació d’esdevenir simbòlica del que és i ha estat el nostre poble, el llibret ha estat distribuït a totes les llars d’Aitona. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida, la col·laboració de la qual ha fet possible l’edició d’aquest bonic i singular llibre. Així mateix, es convida els veïns i veïnes del poble a capbussar-se en les seves pàgines i a deixar-se perdre en el mar d’imatges i fotografies que, en certa manera, són patrimoni i part de la identitat de totes les persones que vivim i/o hem viscut a Aitona.

 

 
Un cap de setmana nadalenc PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El cap de setmana previ al Dia de Nadal ha estat farcit d'activitats festives. El divendres es van realitzar algunes activitats per als més menuts i el diumenge va tenir lloc el tan esperat retorn al poble de Els Pastorets, que en 30 anys no havien estat representats

 

Activitat_dia_20

 

Aquest passat cap de setmana han tingut lloc diverses activitats de Nadal al nostre municipi. Com cada any per aquestes dates, el divendres 20 de desembre la Sala de Plens es va omplir de nens i nenes acompanyats dels seus pares i familiars per tal de participar en la Tarda infantil. El programa va arrencar a les quatre de la tarda amb el Caga Tió dels alumnes de l'escola bressol "Els Tabollets", que van aplicar-se amb molta il•lusió en fer "cagar" tota mena de regals i sorpreses al tradicional tronc de Nadal. Tot seguit, va tenir lloc un espectacle d'aeròbic a càrrec del Gimnàs Mim. Nens i nenes d'entre 5 i 10 anys van realitzar una autèntica exhibició d'habilitat i coordinació que va deixar embadalit el públic assistent. I un cop acabada l'exhibició es va servir coca i xocolata a tothom per, tot seguit, donar pas a la darrera activitat del programa. Van tancar la tarda els nens i nenes de l'Aula de Música Municipal, amb un repertori de peces variades que fusionaven veu i instruments. 

 

Activitat_dia_20_gym

 

Activitat_dia_20_msica

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies a totes les persones i entitats del poble per la seva implicació i dedicació a les activitats de Nadal. Gràcies a l'esforç de tothom, estem gaudint un any més d'unes festes nadalenques amb varietat de propostes i activitats per a tots els gustos. També s'agraeix la col•laboració de la Diputació de Lleida, que ha contribuït a fer possible el retorn de Els Pastorets a Aitona. 

 

Pastoretsdef

 

Pastoretsdef2

 

Pastorets1


 
Bon Nadal i feliç 2014 a tots els aitonencs i aitonenques! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Felicitaci_Nadal2

 

Felicitaci_de_Nadal

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 229 de 274
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.