Comencen les obres de restauració de l’ermita de Sant Joan de Carratalà PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament d’Aitona, amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida, ha iniciat les obres de restauració del que, sens dubte, és un dels elements més destacats del patrimoni cultural aitonenc.

 

Sant_Joan_de_Carratal


L’Ajuntament d’Aitona ha donat el tret de sortida a les obres de restauració de l’església de Sant Joan de Carratalà, un projecte que s’emmarca en la preocupació de l’equip de govern municipal per la potenciació i recuperació del nostre patrimoni arquitectònic i artístic. Les obres, que han estat subvencionades per la Diputació de Lleida, tindran un cost total de 24.408,64€ i consisteixen en la restauració de les parts més malmeses de l’edifici, que amb el pas del temps i degut a la manca de manteniment no es troba en gaire bon estat de conservació.

 

Sant Joan de Carratalà és una ermita romànica que va ser declarada Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) el 10 de maig de 2012. La seva construcció data del SXIII, tot i que la primera cita documental dels repobladors cristians de la zona és de l’any 1168. El seu valor arquitectònic i la seva antiguitat fan d’aquest temple un dels elements més destacats del patrimoni aitonenc.

 

 
Punt i final a les pudors del polígon Fondo de Litera PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament de Fraga connectarà el polígon industrial a la depuradora del municipi, tot acabant amb anys d’abocaments de les empreses d’aquesta àrea industrial.

 

Depuradora_Fraga


Després d’anys de reivindicacions de l’Ajuntament d’Aitona, Fraga connectarà el polígon Fondo de Litera a la planta depuradora del municipi. D’aquesta manera s’eliminaran les pudors i els danys mediambientals provocats pels abocaments de les empreses ubicades en aquesta àrea industrial, que afecten greument els pagesos aitonencs amb sèquies de reg properes a la zona.

 

El projecte ja ha estat adjudicat, així que des de l’Ajuntament d’Aitona s’espera que les obres comencin aviat. Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, s’ha mostrat molt satisfeta per la notícia i ha lamentat “els anys de perjudicis als pagesos aitonencs”, tot destacant que les obres “són el resultat de moltes pressions i reivindicacions a diverses administracions per part de l’Ajuntament d’Aitona”.

 
L'Ajuntament d'Aitona ja és a Twitter! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Ja ens pots seguir a @aj_Aitona

 

Twitter

 

Amb l'objectiu de seguir millorant la comunicació entre l'Ajuntament i els veïns i veïnes d'Aitona el govern municipal ha decidit ser present també a la xarxa social Twitter. L'equip de govern pretén, d'aquesta manera, disposar d'un canal més de relació amb la gent del poble.

 

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 227 de 274
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.