Fruiturisme, present a la Mitja Marató de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Fruitona, Fruites Font, Produccions Agràries del Camp i Brac Fruit obsequien els corredors amb fruita dolça de les terres de Lleida, una iniciativa que s’emmarca en la voluntat de Fruiturisme de seguir donant-se a conèixer i promocionant el nostre patrimoni fructícola arreu de Catalunya.

 

Marat3


El passat diumenge 3 de novembre va tenir lloc una nova edició de la popular Mitja Marató de Lleida, que enguany va comptar amb prop de 1000 participants de la província de Lleida i d’altres indrets de Catalunya, Osca i Castelló. A fi de seguir donant a conèixer la qualitat i excel·lència de la fruita de les terres de Lleida, Fruiturisme no va faltar a la cita. Fins a 4 magatzems de la zona (Fruitona, Fruites Font, Produccions Agràries del Camp i Brac Fruit) van estar presents en la competició i van proveir els atletes de diferents modalitats de fruita dolça, un aliment altament nutritiu i recomanable per a tots els esportistes perquè aporta minerals i vitamines bàsiques per al bon funcionament del cos.

 

Marat1

 

Marat2

 

L’èxit de la iniciativa va servir per promocionar el nostre municipi i el nostre patrimoni entre el nombrós públic assistent i el miler d'atletes participants, entre els quals no hi van faltar desenes de joves d'Aitona. Des de Fruiturisme es dóna les gràcies i es felicita tots els participants en la cursa i els organitzadors de l’esdeveniment. Mª Antònia Royes, tinent d'alcaldessa d'Aitona, va manifestar en finalitzar la competició que “l’Ajuntament d’Aitona desitja poder seguir col·laborant en futurs esdeveniments esportius d’aquestes característiques, no només per tal de promocionar el municipi i la seva fruita, sinó també, i molt especialment, a fi de seguir conscienciant la gent de la importància de la fruita en la dieta”.

 

Marat4

 
Aitona viu una experiència única amb la simulació d’una invasió zombie PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Èxit de participació -400 participants- i valoració d'aquest event que ha tingut lloc a Aitona durant la nit del passat dissabte

 

zombis1

 

zombis2

 

La nit del 2 al 3 de novembre el municipi d'Aitona es convertir en la seu d'un esdeveniment sense precedents a Catalunya. Centenars de persones van esdevenir zombis per unes hores i van intentar impedir que els supervivents de la invasió dels morts vivents aconseguissin ser evacuats. Els participants van ser caracteritzats i disfressats per l'organització d'acord amb el rol que van decidir prendre, que podia ser el de zombi o el de supervivent. Aquesta és l'aventura Zombiaventura, una iniciativa de l'associació lleidatana Ilerget O.C., que va escollir Aitona per a l'estrena a Catalunya del seu singular i trepidant joc.

 

zombis3

 

A més dels participants, l'aventura va disposar de gairebé 30 vehicles i unes 100 persones entre actors, figurants militars, experts en maquillatge, col•laboradors, coordinadors i una productora audiovisual, que es va encarregar d'enregistrar l'aventura.

 

zombis4         zombis5

 

Des de feia setmanes, l'Ajuntament d'Aitona i l'empresa impulsora de l'activitat, TroyAventura, han treballat perquè l'activitat es pogués realitzar en condicions de seguretat, control i fos un èxit. El resultat de la iniciativa va ser fantàstic ja que els inscrits van posar una nota molt alta a l'experiència i els veïns que s'ho van mirar com un espectacle també van acabar implicant-s'hi intentant indicar als participants el millor camí per ser evacuats.

 

L'Ajuntament d'Aitona felicita als organitzadors de l'esdeveniment i agraeix la participació de totes les persones que van ser protagonistes d'aquesta original activitat sense precedents al nostre país.

 

zombi7        zombis6

 
La pionera activitat ZombieAventura arriba aquest cap de setmana a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot a punt perquè Aitona es converteixi en l'escenari d'una "invasió zombi". L'activitat compta amb 300 persones inscrites

 

Zombi

 

Aquest cap de setmana, concretament la nit del 2 al 3 de novembre, es celebrarà l'activitat ZombieAventura al nostre poble. Com ja es ve anunciant des de fa setmanes, es tracta d'una aventura que mitjançant un joc de pistes d'intuïció els participants hauran d'escapar dels infectats convertits en zombis i localitzar quins seran els punts d'evacuació i a quines hores s'efectuaran. Aquestes es realitzaran a la sortida del sol per via aèria en un helicòpter, quatre avionetes i un globus aerostàtic; i per via terrestre a través d'un comboi militar. 

 

Zombi2

 

Des de fa setmanes, l'Ajuntament d'Aitona i l'empresa impulsora de l'activitat, TroyAventura, treballen perquè l'activitat es pugui realitzar en condicions de seguretat, control i sigui tot un èxit. Segons l'organització, l'activitat compta amb un total de 300 inscrits per a participar d'aquest singular i pioner esdeveniment. 

 

Zombi3

 

A més dels participants, l'aventura disposarà de gairebé 30 vehicles i unes 100 persones entre actors, figurants militars, experts en maquillatge, col•laboradors, coordinadors i una productora audiovisual, que s'encarregarà d'immortalitzar el moment. L'activitat pretén que els jugadors siguin els protagonistes i decideixen el seu propi destí, tot això immersos en una autèntica invasió zombi en un entorn "real".

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 225 de 265
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.