Fruiturisme es presenta amb èxit al Saló Internacional del Turisme a Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El projecte Fruiturisme, Aitona amb molt de gust s'ha presentat enmig d'una expectació notable en aquesta fira especialitzada en turisme i de ressò mundial

 

Acte_stand_SITC

 

El passat diumenge 21 d'abril a la Fira de Montjuïc en el marc del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) Aitona ha presentat el seu projecte Fruiturisme, que compta amb el suport de la Unió Europea a través del Fons de Desenvolupament Rural. Des de l'Ajuntament d'Aitona s'ha escollit aquesta fira d'àmbit internacional com la ocasió idònia per presentar per primera vegada el projecte al gran públic. 

 

De cara a l'esdeveniment, Fruiturisme ha ofert una prímicia gastronòmica amb la presentació d'un maridatge especialment concebut per a l'ocasió: el restaurant Can Joan d'Aitona i el celler Clos Pons han combinat el vi amb la coca de recapte amb fruita dolça. Tot i que la coca de recapte és un producte típic de Lleida, el xef Jordi Moré ha elaborat una coca innovadora i en exclusiva per a l'esdeveniment que ha buscat promocionar les tres fruites per excel•lència del projecte: la nectarina, el paraguaio i la platerina.

 

Durant l'acte també es va distribuir el catàleg corporatiu de Fruiturisme, un document que explica els objectius i les activitats turístico-culturals que ofereix la iniciativa Fruiturisme.

 
Presentació de Fruiturisme al Saló Internacional del Turisme a Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aitona, de la mà de la Diputació de Lleida, serà present a la cita amb la presentació del projecte Fruiturisme, Aitona amb molt de gust. Serà la primera ocasió que el projecte s'exposa en una fira especialitza en turisme

 

Portada_llibret_Fruiturisme

 

Del 19 al 21 d'abril a la Fira de Montjuïc tindrà lloc el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) i Aitona no deixarà passar aquest magnífic aparador del turisme mundial per donar a conèixer les virtuts i els atractius del projecte Fruiturisme. Des de l'Ajuntament d'Aitona s'ha escollit aquesta fira internacional com la ocasió idònia per presentar per primera vegada el projecte al gran públic.

 

En motiu d'aquest esdeveniment, Fruiturisme oferirà la possibilitat de gaudir d'un maridatge especialment concebut per a l'ocasió. El restaurant Can Joan d'Aitona, i el celler Clos Pons presentaran una mixtura de sabor inigualable que combinarà la untuositat del vi amb la dolçor de la coca de recapte amb fruita dolça. Tot i que la coca de recapte és un producte típic de Lleida, el xef Jordi Moré ha elaborat una coca innovadora i en exclusiva per a l'esdeveniment. Així doncs, Fruiturisme presentarà una primícia gastronòmica que porta el segell d'Aitona i que promociona les tres fruites per excel•lència: la nectarina, el paraguaio i la platerina.

 

Coincidint amb aquesta cita de ressò internacional l'Ajuntament d'Aitona també farà el llançament del catàleg corporatiu de Fruiturisme, un document que pretén ser la carta de presentació del projecte i l'eina en suport paper que explica aquesta pionera iniciativa que compta amb fons FEDER. (us el podeu descarregar en l'arxiu adjunt)

 

Sota el lema Si no tens rumb, nosaltres et donem idees, aquest prestigiós saló internacional presenta tota l'oferta internacional així com les últimes tendències turístiques.

 

Descarregueu-vos aquí el catàleg de Fruiturisme

LogoPDF

 
L’Ajuntament reformarà les piscines municipals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'objectiu de les obres, que finalitzaran abans de l'inici de la temporada d'estiu, és substituir el paviment exterior, instal·lar gespa i condicionar les instal·lacions de depuració

 

P4180545

 

L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat  inicialment en sessió plenària un seguit d’actuacions de reforma i arranjament de les piscines municipals. En aquest sentit, un cop finalitzat el termini d’informació pública, es donarà el tret de sortida a unes obres que serviran per tal de millorar i posar a punt les instal·lacions d’aquest equipament municipal, que en l’actualitat presenta algunes mancances i dèficits importants. Concretament, el projecte aprovat preveu la substitució del paviment exterior (notablement malmès), la sembra de gespa i el condicionament de les instal·lacions de depuració.

 

L’Ajuntament treballa amb la previsió de que els treballs finalitzin abans de l’estiu, de manera que les piscines estiguin a punt per a la temporada de bany d’enguany. Aquest projecte, que compta amb finançament de la Diputació de Lleida, s’emmarca dins la voluntat de l’equip de govern municipal de seguir treballant en la millora i optimització del manteniment dels equipaments de la nostra vila a fi d’anar construint un municipi cada dia més amable, confortable i còmode per als veïns i veïnes que hi residim.

 

P4180528

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 224 de 238
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.