Més de 200 aitonencs i aitonenques se sumen a la Via Catalana PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Dos autocars i diversos cotxes particulars es van desplaçar fins a l’Ametlla de Mar per tal de contribuir a completar la Via Catalana per a la Independència.

 

Via_Catalana5


Els veïns i veïnes d’Aitona van participar de forma decidida en la Via Catalana per a la Independència, la cadena humana que va aplegar un milió i mig de catalans de nord a sud del país. Més de 200 aitonencs i aitonenques van atendre la crida de l’ANC, entitat organitzadora de la Via, i es van desplaçar a les terres de l’Ebre per tal de participar en aquest històric esdeveniment. Els integrants de la comitiva es va trobar al poliesportiu municipal a les 10 del matí i van omplir dos autocars i diversos cotxes particulars que els van portar a l’urbanització 3 Cales de l’Ametlla de Mar, punt de destí, on primer van dinar i després es van col·locar als diversos llocs que els organitzadors els van assignar.

 

Via_Catalana6

 

Via_Catalana4

 

Via_Catalana3

 

Des del govern municipal es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes que van fer realitat el repte de completar els 400 km de la Via Catalana. També es felicita els milers de voluntaris de l’ANC per la feina realitzada al llarg de tota la jornada i per l’enorme esforç de convocatòria i mobilització efectuat durant els darrers mesos.

 

Via_Catalana7

 

Via_Catalana1

 

Via_Catalana8

 

Via_Catalana2

 
Vine a celebrar l'Onze de Setembre! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Un any més l'Ajuntament d'Aitona organitzarà un seguit d'activitats per festejar la Diada Nacional. Tots els veïns i veïnes estan convidats a participar-hi.

 

11_setembre_aitona_Pgina_2

 

11_setembre_aitona_Pgina_1

 
Conclou amb èxit la Festa Major de Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Entre tots hem tornat a demostrar que el nostre és un poble viu i molt actiu. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els veïns i entitats per la seva implicació.

 

Dilluns2

 

Després de gairebé cinc dies de música, ball, espectacles infantils, àpats populars, exposicions, esport i altres activitats, Aitona ha posat el punt i final a la Festa Major 2013. Tot i el ritme frenètic del cap de setmana, també dilluns els veïns i veïnes van sortir al carrer i es van sumar amb entusiasme a l’atractiu programa que s’havia reservat des de l’Ajuntament per a l’últim dia de festa.

 

Dilluns10Dilluns11

 

 

 

 

 

 

 

Dilluns12

 

 

 

La jornada va començar a les 12 del migdia amb la tradicional missa solemne, que va comptar amb l’assistència de les pubilles i hereus del poble, representants del govern municipal i la contribució, en forma d’acompanyament musical, del Cor Etosca. Poc després d’aquesta celebració religiosa, va tenir lloc una nova edició de la ja tradicional Cursa Pedestre.

 

Missa1Diumenge1

 

 

 

 

 

 

Dilluns5Dilluns6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja a la tarda, els aficionats a l’Scalextric van tenir l’oportunitat de demostrar les seves habilitats “al volant” en una cursa popular organitzada pel Club Esportiu Aitonenc (CECA), mentre que els aficionats a la música van omplir l’església per tal d’assistir al concert de l’orquestra Amoga.

 

Van tancar la jornada i, per tant, la Festa Major d’enguany el tradicional espectacle de focs d’artifici en honor de Sant Antolí, patró de la nostra localitat, que va anar seguit d’un ball de fi de festa a càrrec de l’orquestra Amoga.

 

Dilluns3Dilluns9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila, així com a les entitats i associacions del poble, per la seva implicació i participació en les activitats d’aquests darrers dies. Un cop més, hem posat de manifest entre tots que Aitona és un municipi viu i molt actiu.

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 223 de 256
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.