L’Ajuntament d’Aitona inicia dos nous projectes d’arranjament i pavimentació de carrers PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament ha començat a pavimentar el tram final del C/ Molí i el pati que hi ha darrere del tanatori amb l’objectiu de seguir avançant cap a un poble cada cop més còmode, confortable i segur.

 

Asfaltat1Asfaltat3 

 

 

 

 

 

 

L’equip de govern d’Aitona segueix treballant intensament per tal de millorar l’estat dels carrers i l’espai públic del municipi. L’objectiu és anar corregint, poc a poc, alguns dèficits urbanístics que els aitonencs i aitonenques pateixen des de fa anys, tot facilitant el dia a dia i millorant la qualitat de vida de molts veïns i veïnes. És per això que la llista d’actuacions de pavimentació i arranjament de carrers realitzades al llarg del present mandat no deixa de créixer, tal com posen de manifest els dos darrers projectes posats ja en marxa des de la Regidoria d’Urbanisme, que serviran per arranjar i pavimentar sengles trams dels carrers Molí i Fraga que actualment presenten deficiències importants.

 

La primera de les actuacions és la pavimentació del pati que hi ha darrere del tanatori (tocant al carrer de Fraga), on es recullen les aigües de pluja que baixen per la vall. Degut a la manca de pavimentació l’embornal està fet malbé, la qual cosa provoca que cada cop que plou s’escolin grava i pedres a la xarxa de clavegueram. A fi de resoldre aquesta problemàtica, l’equip de govern ha previst la pavimentació del pati, la formació d'un muret de formigó per conduir les aigües i la restauració de l’embornal.

 

Asfaltat2

 

Pel que fa a la segona de les actuacions en marxa, es tracta d’un projecte d’arranjament de la part final del carrer Molí, que en l’actualitat és l’únic tram encara no pavimentat d’aquesta via. El motiu d’aquest retard és l’existència d’un ramal de clavegueram que discorre per sota del carrer i que afecta la inclinació del mateix, tot impossibilitant-ne la pavimentació. En aquest sentit, abans de procedir a la pavimentació del tram de carrer encara de sorra es procedirà a l’extracció d’aquest antic ramal, que permetrà el redreçament de les rasants i la posterior pavimentació de la superfície de la via.

 

Asfaltat4

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es demana disculpes als veïns i veïnes per les possibles molèsties que aquestes obres puguin causar-los. Així mateix, es dóna les gràcies a tothom per la comprensió i la paciència cap a unes obres que no tenen cap altre objectiu que contribuir a fer d’Aitona un municipi una mica més còmode i segur.

 
Aitona, epicentre del cant coral en l’acte de cloenda del cicle Segrià Corals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Avui diumenge Aitona ha tingut el plaer de ser la seu del tancament d'aquest cicle amb un acte en què han destacat les actuacions de la Banda Roig Tardà i la Golden Big Band

 

Banda_tocant

 

Més de 600 persones, entre aitonencs, veïns i veïnes arribats de tota la comarca i músics, han omplert el poliesportiu municipal per viure en directe el darrer concert del cicle Segrià Corals. L'acte, que ha comptat amb la presència de representants de les vint corals participants al cicle, s'ha iniciat amb un tema musical abans de procedir als parlaments institucionals, que han anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i Lluís Díaz, fundador de La Banda de Música Roig Tardà. Els dos primers han remarcat la professionalitat de totes les corals i les han felicitat i encoratjat perquè segueixin portant la seva música arreu de la comarca i el territori. Rosa Pujol, també ha volgut constatar que "l'art del cant coral és cultura i la cultura és país. En moments com aquest cal que des de cada poble posem el nostre granet de sorra per enfortir culturalment la nostra terra, i el Segrià Corals n'és un bon exemple".

 

AUTORITATS_parlant  Pblic

 

Seguidament ha tingut lloc el moment més esperat, les actuacions de les prestigioses Banda Roig Tardà i la Golden Big Band. Cadascuna d'elles ha interpretat cinc peces i ha fet gaudir el nombrós públic durant tot el repertori, que els ha premiat amb intensos i llargs aplaudiments en acabar cada una de les cançons. Un cop acabat el concert, s'ha procedit a guardonar les corals participants al cicle, amb obsequis gentilesa de Fruiturisme; i en aquest moment també s'ha homenatjat a Lluís Díaz. Finalment, l'acte s'ha tancat amb l'himne nacional català, Els Segadors, que ha posat d'en peu tots els assistents.

 

Consistori  Directors_obsequi

 

D'aquesta manera s'ha posat fi a un esdeveniment que ha suposat un intens treball les darreres setmanes i, sobretot, un orgull poder reunir al poble d'Aitona tanta qualitat musical i tantes persones vinculades i aficionades al món de la cultura, en aquest cas, del cant coral. L'Ajuntament d'Aitona agraeix la presència de totes les persones que han volgut participar d'aquesta magnífica jornada i dóna les gràcies al Consell Comarcal del Segrià per tot el suport rebut en l'organització i preparació de la mateixa.

 
Aitona acull el concert de cloenda del cicle Segrià Corals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aitona serà la seu el proper diumenge del concert de cloenda del cicle Segrià Corals, que comptarà amb representació de fins a vint prestigioses corals de la comarca. La Golden Big Band i la Banda Roig Tardà delectaran el públic amb un recital musical de gran qualitat.

 

Segria_Corals_1


Aitona sempre ha cregut fermament en el paper vertebrador i cohesionador de l’art i la cultura. Des de fa anys, la música, el ball i les exposicions han estat protagonistes habituals del calendari anual d’activitats del municipi. A fi de seguir aprofundint en aquesta aposta, el govern d’Aitona ha fet molts esforços durant els últims mesos per tal de fer possible la celebració al nostre poble del concert de cloenda de la novena edició del cicle Segrià Corals, un dels esdeveniments culturals amb més ressò i trajectòria de la comarca.

 

Finalment, l’intens treball realitzat ha donat els seus fruits i el proper diumenge 1 de desembre Aitona serà el lloc de realització de l’acte de cloenda del cicle de concerts que ha aplegat i portat per nombrosos pobles fins a vint prestigioses corals vingudes d’arreu del Segrià, la qual cosa és motiu d’autèntic orgull per a tots els aitonencs i aitonenques. Com no podia ser d’una altra manera, l’acte comptarà amb un recital musical de gran qualitat, que anirà a càrrec de la Banda Roig Tardà i la Golden Big Band. De ben segur que la bellesa del seu repertori no deixarà indiferent  ni els melòmans més experts. En aquest sentit, des de l’Ajuntament convidem a tots els veïns i veïnes del municipi a assistir a aquest magnífic concert i a participar en el que probablement es convertirà en un dels espectacles artístics més destacats de l’any al nostre municipi.

 

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 223 de 265
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.