El IV Concurs de Punt de Llibre torna a fer palès l’alt nivell creatiu dels infants aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Sota el títol Catalunya 1714-2014. Tradicions Catalanes, infants de totes les edats van presentar dibuixos de senyeres, sardanes, castellers i tota mena de símbols de la identitat catalana.

 

Cicle_Mitj_MohamedCicle_Mitj_Safa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dimarts 22 d’abril, en el marc de les activitats anticipades de Sant Jordi, va tenir lloc a l’Escola Francesc Feliu el lliurament de premis del IV Concurs de Punt de Llibre, que enguany tenia com a temàtica Catalunya 1714-2014. Tradicions Catalanes. Entre les obres presentades hi havia senyeres, sardanes, castellers i tota mena de símbols de la identitat catalana.

 

 

 

Cicle_Superior_Joel_CornadCicle_superior_Chaima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany el concurs constava de 5 categories. A P3-P4 va guanyar en Marc Lázaro Latorre; a P5 la Meriem Chahid; a Cicle Inicial, ho va fer en Malak Hdiga; a Cicle Mitjà, l’alt nivell dels participants va obligar el jurat a triar dos guanyadors en lloc d’un, que van ser en Mohamed Daker i la Safaa Tahiri; finalment, a Cicle Superior també es va optar per atorgar dos primers premis, un a Chaimaa Bouallaga i l’altre a Joel Cornadó Arànega. Tots els premis van ser lliurats en mà per part de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 

 

 

Malak_HdigaMerim_Chahid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’Ajuntament es felicita tots els alumnes per la qualitat dels dibuixos presentats. Un any més, el concurs de punts de llibre ha posat de manifest que els infants aitonencs gaudeixen d’una gran creativitat.

 

 

 

P3-P4

 
Pla d’arranjament de camins per afavorir la campanya de la fruita PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament ha posat en marxa un pla per millorar tots els camins transitats durant la campanya de la fruita

 

Pla_camins_1

 

El govern municipal ha endegat un pla d'actuació per arranjar diversos trams i zones dels camins utilitzats en la campanya de la fruita. Els treballs consisteixen, per una part, en l'adequació dels vorals i marges a partir d'una neteja i una esbrossada tècnica a les zones afectades. Per altra banda, també s'efectuarà una intervenció a nivell de pavimentació consistent en la reparació del mateix paviment i sots a través d'un tractament superficial i l'ús de grava i emulsió asfàltica. A data d'avui, a camins com els de Saidí, de Fraga o de les Ànimes ja s'hi han realitzat les actuacions pertinents i en els propers dies també s'intervindrà als camins de la Vall de Grau, de Llardecans, dels Aixandons, de Montfred, de Renales, dels Sots, de Carratalà, de Fecsa, dels Plans, d'Utxesa, dels Vilars de Dalt, dels Vilars de Baix i del Lleonàs.

 

Pla_camins_2

 

Pla_camins_3

 

Pla_camins_4

 

L'Ajuntament ha destinat a aquest pla d'arranjament de camins un pressupost de 40.993,59 € i espera que el resultat de les millores en els diferents punts afavoreixin la campanya de la fruita i totes les tasques logístiques associades.

 

Pla_camins_5 pla_camins_6


 
La III Caminada Popular d’Aitona aplega 300 caminaires de tota la província PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Prop de 300 persones participen en la 3a edició d’aquesta saludable iniciativa, que per segon any consecutiu destinarà els diners de les inscripcions al Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

 

Caminada3

 

Caminada6


El passat diumenge 27 d’abril va tenir lloc la 3ª edició de la Caminada Popular d’Aitona, que poc a poc s’està consolidant com un dels esdeveniments sòcio-esportius de referència de les terres de Lleida. Fins a 300 persones d’arreu del territori lleidatà es van aplegar a primera hora del matí al pavelló poliesportiu del poble, alguns per passejar en família vora el riu i gaudir d’un matí relaxant enmig de la natura (ruta mini), d’altres per completar l’agradable itinerari al voltant de la zona de Montefiu (ruta curta) i els més atrevits per escometre els costeruts 18 quilòmetres que configuraven la ruta llarga. Avis, infants, pares, mares, joves i fins i tot gossos es van esforçar plegats i van passar un matí vivificant sota un sol que lluïa quasi estival.

 

Caminada5

 

Caminada1

 

Com cada any les tres rutes comptaven amb diversos punts d’avituallament, que van permetre als caminaires anar carregant forces al llarg del recorregut i van evitar que ningú es quedés despenjat. A més, abans de sortir del pavelló tots els participants van ser obsequiats amb un breu però energètic refrigeri a base de magdalenes, xocolata, cafè amb llet, etc.

 

Caminada4

 

Caminada2

 

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a la cinquantena de persones que van col·laborar en l’organització de la Caminada, sense la implicació de les quals no hagués estat possible assolir tal nivell d’èxit.

 

Pots trobar més fotografies de la Caminada en aquest enllaç.

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 223 de 280
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.