Bona participació al primer taller juvenil: Sommelier, amb tast de vins PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Una trentena de joves del poble van gaudir d'una sessió encarada a descobrir i conèixer els secrets d'un bon vi

 

Tast_de_vins1

 

Les activitats de tardor del Pla Local de Joventut van començar el passat divendres amb la celebració del primer taller d'experiències professionals. En aquesta primera convocatòria, els joves participants van rebre coneixements sobre els diferents tipus de vins a partir del seu procés d'elaboració, i van poder fer un tast de vins guiats per un sommelier que anava explicant els gustos, els aromes i els secrets varis per analitzar un vi i esbrinar una mica més com ha estat elaborat.

 

   Tast_de_vins2

 

L'Ajuntament valora molt positivament aquesta primera activitat i espera que les següents propostes lúdicoculturals segueixin tenint aquesta bona resposta per part dels joves del poble.

 

Tast_de_vins3

 
Aquest divendres... vine al tast de vins! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

En el marc del Pla Local de Joventut, aquest divendres 4 d'octubre a les 21h a l'Ajuntament, farem el primer taller d'experiències professionals: Sommelier, amb un tast de vins

 

Tast_de_vins

 

Per assistir al taller com a oïent no cal reservar, però si vols participar en el tast de vins les places són limitades. Apunta't ja a l'Ajuntament!

 

T'hi esperem!

 
Fruiturisme, present a la Fira Sant Miquel de Lleida i al Dia Mundial del Turisme de Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix fent esforços per tal de donar a conèixer el projecte Fruiturisme arreu del territori català.

 

Fira_Sant_Miquel1

 

L’Ajuntament d’Aitona continua treballant per tal de difondre i divulgar el patrimoni fructícola de les terres lleidatanes. És per això que aquest passat cap de setmana el projecte Fruiturisme va estar present a la Fira Sant Miquel de Lleida, amb un espai propi dins l’stand del Consell Comarcal del Segrià.

 

Fira_Sant_Miquel2

 

Seguint en la línia ja encetada en altres fires i esdeveniments, a banda d’oferir informació sobre Aitona i el seu patrimoni, l’espai divulgatiu de Fruiturisme va obsequiar els visitants amb un tast de diferents plats elaborats a base de fruita dolça i altres elements propis de la nostra cuina, preparats amb delicadesa i creativitat per en Jordi Moré del restaurant Can Joan d’Aitona. Algunes de les suculències que els passejants van poder degustar són la coca de recapte amb fruita dolça, la torradeta de foie amb melmelada de préssec i la broqueta de formatge de Manel Montllobe (recentment nomenat mestre formatger) amb melmelada de paraguaio. Tot plegat acompanyat d’una mica de cava Anna de Codorniu.

 

Entre els visitants que van tenir l’oportunitat de tastar aquestes originals creacions gastronòmiques no hi van faltar el president i consellers del Consell Comarcal del Segrià i nombrosos alcaldes de la comarca, que es van passejar per la Fira divendres en motiu del Dia de la Comarca del Segrià.

 

Fira_Sant_Miquel3

 

Altrament, i amb la mateixa finalitat de seguir donant a conèixer i potenciant el projecte Fruiturisme, una delegació de l’Ajuntament d’Aitona va assistir als actes commemoratius celebrats al Gran Teatre del Liceu en el marc del Dia Mundial del Turisme. En aquestes jornades organitzades per la Generalitat i el sector turístic català hi van intervenir empresaris catalans de prestigi i es van dur a terme diferents taules rodones on s’explicaren experiències professionals d’èxit i estratègies per fer créixer un projecte. La inauguració de l’acte va anar a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

 

 
<< Inicia < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Següent > Final >>

Pàgina 221 de 257
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.