L’Ajuntament neteja la llera del riu Segre al seu pas pel terme municipal d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

D’aquesta manera, el consistori atén la petició de l’Associació de Pesca d’Aitona per afavorir la pràctica de la pesca esportiva.

 

netejallerasegre01


L’Ajuntament d’Aitona ha finalitzat les tasques de neteja i desbrossament d’una part de la llera del Segre al seu pas pel terme municipal d’Aitona, una actuació prioritària i necessària per a la conservació i al manteniment de les aigües del riu en bon estat. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament dona resposta a la petició de l’Associació de Pesca d’Aitona, que reclamava millors condicions per a la pràctica de la pesca esportiva.

 

L’actuació també s’emmarca en la voluntat del consistori d’integrar el Segre en el dia a dia de la vida social i lúdica del poble.

 

“Treballem en la línia de mantenir el nostre entorn natural en les millors condicions i d’afavorir la sostenibilitat de l’ecosistema aquàtic del riu. Creiem que d’aquesta manera també contribuïm a acostar el Segre al municipi i a facilitar que tots el puguem gaudir”, assegura l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 
La Diputació de Lleida subvenciona els treballs de condicionament de camins a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb l’aportació de 4.670 euros –més del 90% del total pressupostat-, l’Ajuntament podrà realitzar les tasques de neteja de cunetes als camins de Fraga, Saidí, Serra Brisa i la Vall dels Masos; i de repàs del ferm als camins de la Vall Cervera, la Vall de Carratalà, i al camí d’unió de la Vall dels Masos i la Vall de Carratalà.

 

IMG_1265


L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 4.670 euros de la Diputació de Lleida per tal de dur a terme les tasques de condicionament de diferents camins del terme municipal d’Aitona. La quantitat subvencionada per la Diputació representa més del 90% del total pressupostat per l’Ajuntament (5.127,38 euros), i inclou les tasques de neteja de cunetes amb màquina excavadora (inclosa la càrrega a camió), el transport de terres a un centre autoritzat i el repàs del ferm dels camins mitjançant una motonivelladora.

 

Gràcies a aquesta subvenció es netejaran les cunetes dels camins de Fraga, Saidí, Serra Brisa, i la Vall dels masos; i es repassarà el ferm dels camins de la Vall Cervera, la Vall de Carratalà, i del camí d’unió de la Vall de Carratalà i la Vall dels masos,

 

IMG_1264

 

Fins ara, l’actuació principal que s’havia dut a terme en aquests camins havia estat la neteja de cunetes, ja que es trobaven plenes de terra, pedres i herbes, fet que provocava que les aigües de pluja, en comptes de ser conduïdes i evacuades per la cuneta, correguessin per sobre el camí i es veiés afectat el ferm.

 

L’Ajuntament d’Aitona agraeix públicament l’aportació de la Diputació de Lleida per a realització d’unes obres que són necessàries i urgents: “Aquestes actuacions, en la línia de les que hem anat fent en els darrers mesos, són imprescindibles perquè aquests camins siguin transitables i segurs”, assegura l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 
El projecte FutbolNet organitza una jornada de portes obertes PDF Imprimeix Correu electrònic

La jornada ha comptat amb la participació de 12 nens i nenes d’Aitona i ha servit per donar a conèixer aquesta original iniciativa que coordina la Fundació del FC Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

 

IMG_13922er


El projecte FutbolNet ha organitzat aquest diumenge 12 de novembre una jornada de portes obertes adreçada a tots els nens i nenes del municipi per tal de promocionar el programa que coordina la Fundació FC Barcelona a Aitona amb el suport de la Diputació de Lleida. L’objectiu de FutbolNet és fomentar la integració i la cohesió social, a més de crear les condicions favorables per a la prevenció de la violència utilitzant l’esport com a eina educativa.

 

La jornada ha tingut lloc al camp de futbol municipal d’Aitona i hi ha comptat amb la participació de 12 nens, que han format diferents equips durant tot el matí. Cal recordar que Aitona és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que han estat escollits per acollir, al llarg de tot l’any, aquesta iniciativa pionera dirigida a infants i joves entre els 10 i els 16 anys.

 

“Estem molt orgullosos de formar part de FutbolNet precisament perquè treballa en la línia de la Regidoria d’Esports, la de promocionar l’esport com a eina per a la transmissió de valors”, assegura la regidora d’Esports, Imma Benages.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 257
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.