El Carnaval d'Aitona, el 25 de febrer! PDF Imprimeix Correu electrònic

Com cada any, s'espera una gran participació i implicació per part de molts veïns i veïnes de la vila i entitats locals. La festa estarà organitzada per l'Ajuntament amb la inestimable col·laboració de la Penya els Tabolls.

 

Consulta aquí el díptic del Carnaval 2017.

 

Cartell_Carnaval_2017

 
Aitona acull la primera prova del Campionat de Catalunya de Trial Open PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La cita esportiva, que comptarà amb la participació de més de 70 pilots, tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de febrer a partir de les 9 hores

 

Trial_imatge

 

El MotoClub Aitona organitza, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Aitona, la primera de les sis proves del Campionat de Catalunya de Trial Open. Per tercer any consecutiu, el municipi acull aquesta disciplina esportiva en què els i les pilots mostren les seves habilitats superant tota mena d’obstacles.

 

Per a l’edició d’enguany, els organitzadors han preparat una prova en què hi haurà 12 espais diferents repartits pel municipi aitonenc. La zona esportiva, on s’habilitarà també el paddock, servirà com a punt d’inici de la prova a partir de les 9 hores. A més, al marge de la participació de més de 70 pilots, aquesta cita comptarà amb la presència, com a convidat, de l’Arnau Farré, pilot d’elit que competeix en la màxima categoria del trial i representa el MotoClub Aitona en els àmbits estatal i mundial.

 

D’aquesta manera, el municipi es consolida com a punt de referència del trial i posa de manifest la voluntat del govern local de promocionar entre els aitonencs i les aitonenques la pràctica esportiva. En aquest cas, a més, la participació del MotoClub Aitona evidencia també la importància de la implicació del teixit associatiu per a la promoció i organització dels esdeveniments que es duen a terme a la vila.

 
Programa d’Identificació Genètica de Desapareguts durant la Guerra Civil i la Dictadura Franquista PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament d'Aitona mostra el seu suport a aquesta iniciativa de recuperació i foment de la memòria democràtica. Per rebre més informació sobre aquest tràmit gratuït, podeu consultar el portal web de la Generalitat de Catalunya


172_Programa_identificacio

 

El Programa d’Identificació Genètica (PIG), coordinat i impulsat conjuntament per la Direcció General de Relacions Institucionals i el Parlament -a través de la Subdirecció General de Memòria, Pau i Drets Humans, que és la unitat competent en matèria de desapareguts i fosses comunes de la Guerra Civil i la dictadura franquista- inicia aquest programa gratuït i accessible per a qualsevol persona inscrita al Cens de familiars de desapareguts.

 

Després de constituir dues bases de dades que ordenin i classifiquin els perfils genètics, el Laboratori Genètic de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron serà l’encarregat d’encreuar la informació per intentar establir-hi relacions de parentiu i, en cas positiu, determinar identificacions personals.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 218
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.