Aitona organitza el curs de manipulador de productes fitosanitaris PDF Imprimeix Correu electrònic

La formació, de 60 hores de durada i gratuïta, començarà el 16 d’octubre i s’allargarà fins el 28 de novembre.

 

Cartell_curs_fitosanitari_AitonaDF

 
La Biblioteca Municipal ofereix gratuïtament les lectures obligatòries d'ESO i Batxillerat PDF Imprimeix Correu electrònic

L'objectiu de la iniciativa és reduir el cost de les despeses acadèmiques de les famílies


Biblioteca_deures_voluntaris

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix treballant per ajudar i donar suport a les famílies del municipi durant els anys d’escolarització dels infants i joves. En aquesta ocasió, la Biblioteca Municipal està fent un esforç per oferir un catàleg de llibres plenament adaptat a les necessitats acadèmiques i educatives dels alumnes d’ESO i Batxillerat, incloent-hi totes les lectures obligatòries dels diferents cursos.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén ajudar les famílies a l’inici del curs, una etapa que sol estar marcada per l’increment de les despeses econòmiques. L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, afirma que “l’esforç que fa el consistori, amb el suport de la Diputació de Lleida, serà d’utilitat als alumnes de Secundària del municipi i esperem que ajudi totes les famílies del poble a fer més suau aquesta entrada de curs”.

 
L’Escola de Música d’Aitona inicia el curs amb una reunió informativa amb les famílies PDF Imprimeix Correu electrònic

L’oferta formativa inclou diferents modalitats adaptades a les necessitats de cada edat i en destaca l’activitat de sensibilització musical per als alumnes de P3, P4 i P5.

 

aitona_escola_musica_baixa

 

Aquesta setmana les famílies dels alumnes que aquest curs participaran en les activitats de l’Escola de Música s’han reunit amb la direcció i docents del centre per conèixer els detalls i la planificació prevista en cada cas. Les persones interessades en els cursos que encara no s’hi hagin inscrit poden passar per l’Ajuntament o trucar al 97 379 4010 per obtenir informació.

 

El programa per als infants de P3, P4 i P5 es basa en l’aprenentatge de la música de manera intuïtiva mitjançant el joc, l’audició, la dansa i la cançó tradicional. Els alumnes d’Educació Infantil treballaran les quatre qualitats del so, és a dir, l’afinació, la intensitat, la durada i el timbre, i aprendran a controlar i afinar la veu, escoltar el silenci, reconèixer els instruments de l’orquestra i llegir i reproduir ritmes. Aquestes són algunes de les activitats que es faran en els tallers de sensibilització, una aposta ferma de l’escola.

 

A partir dels sis anys, mentre els infants aprenen llenguatge musical, comencen a estudiar un instrument i a partir dels 12 segueixen amb el llenguatge musical i la pràctica d’un instrument concret. El pla d’estudis de l’Escola de Música preveu, de manera complementària, una bona educació de la veu i de l’oïda, la informàtica musical i la pràctica instrumental col·lectiva. Finalment, l’escola ofereix un mòdul obert destinat als adults, que poden començar com i quan ells desitgin, amb la possibilitat d’aprendre guitarra, piano o bateria, o d’altres instruments segons la disponibilitat dels professors.

 

 
<< Inicia < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Pàgina 11 de 256
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.