La Diputació de Lleida subvenciona els treballs de condicionament de camins a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb l’aportació de 4.670 euros –més del 90% del total pressupostat-, l’Ajuntament podrà realitzar les tasques de neteja de cunetes als camins de Fraga, Saidí, Serra Brisa i la Vall dels Masos; i de repàs del ferm als camins de la Vall Cervera, la Vall de Carratalà, i al camí d’unió de la Vall dels Masos i la Vall de Carratalà.

 

IMG_1265


L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 4.670 euros de la Diputació de Lleida per tal de dur a terme les tasques de condicionament de diferents camins del terme municipal d’Aitona. La quantitat subvencionada per la Diputació representa més del 90% del total pressupostat per l’Ajuntament (5.127,38 euros), i inclou les tasques de neteja de cunetes amb màquina excavadora (inclosa la càrrega a camió), el transport de terres a un centre autoritzat i el repàs del ferm dels camins mitjançant una motonivelladora.

 

Gràcies a aquesta subvenció es netejaran les cunetes dels camins de Fraga, Saidí, Serra Brisa, i la Vall dels masos; i es repassarà el ferm dels camins de la Vall Cervera, la Vall de Carratalà, i del camí d’unió de la Vall de Carratalà i la Vall dels masos,

 

IMG_1264

 

Fins ara, l’actuació principal que s’havia dut a terme en aquests camins havia estat la neteja de cunetes, ja que es trobaven plenes de terra, pedres i herbes, fet que provocava que les aigües de pluja, en comptes de ser conduïdes i evacuades per la cuneta, correguessin per sobre el camí i es veiés afectat el ferm.

 

L’Ajuntament d’Aitona agraeix públicament l’aportació de la Diputació de Lleida per a realització d’unes obres que són necessàries i urgents: “Aquestes actuacions, en la línia de les que hem anat fent en els darrers mesos, són imprescindibles perquè aquests camins siguin transitables i segurs”, assegura l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 
El projecte FutbolNet organitza una jornada de portes obertes PDF Imprimeix Correu electrònic

La jornada ha comptat amb la participació de 12 nens i nenes d’Aitona i ha servit per donar a conèixer aquesta original iniciativa que coordina la Fundació del FC Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

 

IMG_13922er


El projecte FutbolNet ha organitzat aquest diumenge 12 de novembre una jornada de portes obertes adreçada a tots els nens i nenes del municipi per tal de promocionar el programa que coordina la Fundació FC Barcelona a Aitona amb el suport de la Diputació de Lleida. L’objectiu de FutbolNet és fomentar la integració i la cohesió social, a més de crear les condicions favorables per a la prevenció de la violència utilitzant l’esport com a eina educativa.

 

La jornada ha tingut lloc al camp de futbol municipal d’Aitona i hi ha comptat amb la participació de 12 nens, que han format diferents equips durant tot el matí. Cal recordar que Aitona és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que han estat escollits per acollir, al llarg de tot l’any, aquesta iniciativa pionera dirigida a infants i joves entre els 10 i els 16 anys.

 

“Estem molt orgullosos de formar part de FutbolNet precisament perquè treballa en la línia de la Regidoria d’Esports, la de promocionar l’esport com a eina per a la transmissió de valors”, assegura la regidora d’Esports, Imma Benages.

 
L’Escola de Futbol Baix Segrià presenta els seus 16 equips PDF Imprimeix Correu electrònic

El club agrupa més de 200 jugadors de les poblacions d’Alcarràs, Aitona, Soses, Sudanell, Torres de Segre i Albatàrrec.

 

Presentaci_EF_Baix_Segri


L’Escola de Futbol Baix Segrià va presentar divendres 10 de novembre els 16 equips que aquesta temporada participen en competicions federades. Els més de 200 futbolistes de l’entitat, tècnics, directius i famílies van ser protagonistes d’una presentació plena de llum i color. A l’acte hi van ser presents representants de la Diputació de Lleida i de la Federació Catalana de Futbol, així com alcaldes i regidors dels diferents pobles que formen part de l’escola.

 

El club té enguany un equip debutant, tres de prebenjamins, quatre de benjamins, tres d’alevins, dos d’infantils, dos de cadets i un de juvenil. L’EF Baix Segrià agrupa jugadors de les poblacions d’Alcarràs, Aitona, Soses, Sudanell, Torres de Segre i Albatàrrec.

 
<< Inicia < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Pàgina 11 de 265
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.