L’Ajuntament d’Aitona reforma les instal·lacions del camp de futbol municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les actuacions inclouen la instal·lació de radiadors als vestuaris, la retirada i endarreriment de la tanca metàl·lica dels laterals i la pavimentació de la zona d’accés i de la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar.

 

Obres_al_camp_de_futbol


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat aquest mes de gener diverses actuacions de millora per posar al dia i actualitzar les instal·lacions del camp de futbol municipal. D’aquesta manera, el consistori completarà els treballs que s’han realitzat en els darrers anys per adequar la instal·lació i fer-la més còmoda i accessible. El cost total de l’actuació és de 15.000 euros.

 

Les millores que es realitzaran en aquesta darrera fase d’actuacions són les següents:

 

  • Instal·lació de radiadors als tres vestuaris existents (els vestidors de l’equip local, l’equip visitant i el vestidor dels àrbitres). Per dur a terme aquesta actuació es connectarà el sistema de calefacció a la caldera de gasoil.
  • Reforma de l’edifici destinat a taquilla i bar, situat a l’accés de les instal·lacions.La reforma consisteix en el pintat interior i exterior.
  • Es retirarà la tanca metàl·lica dels dos laterals, i es col·locarà un metre endarrere. D’aquesta manera s’ampliarà l’espai de seguretat situat entre la línia que delimita el terreny de joc i la tanca metàl·lica, que actualment és inferior a un metre.
  • Pavimentació de la zona d’accés i la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar. Actualment és de terra i quan plou s’entolla l’aigua.

 

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, assegura que aquestes obres es fan en la línia de “millorar l’accessibilitat, confortabilitat i seguretat de les nostres instal·lacions municipals”, i afegeix que reforcen “el compromís de l’Ajuntament amb l’esport i amb el foment de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina per a la transmissió de valors”.

 
La Diputació atorga una subvenció per a l’execució de cunetes als camins municipals d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

L’ens supramunicipal aporta una quantitat de 60.394,81 €.

 

IMG_1265


L’Ajuntament d’Aitona ha rebut una subvenció de la Diputació de Lleida per valor de 60,394,81 euros per tal de poder atendre les despeses d’execució de cunetes als camins municipals d’Aitona.

 

Aquesta subvenció permetrà apuntalar el Pla de Millores de Camins Municipals, engegat el 2017 amb una partida pressupostària de 150.000 euros, per dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població.

 
Aitona disposa d’una renovada aula de música PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament hi ha instal·lat un terra nou i ha folrat les parets i el sostre, adequant la sala a les seves funcions i necessitats.

 

IMG_8131


Recentment, i gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament d’Aitona ha enllestit les obres a l’aula de música, adequant-la perquè no ressoni el so dels instruments. A més, també s’hi ha instal·lat un terra nou, s’han folrat les parets i el sostre, i s’han posat unes cortines. Tot plegat, per tal de disposar d’una aula més adequada a les seves funcions i necessitats.

 

L’estrena de la nova aula de música va tenir lloc el passat 21 de desembre de 2017, en una audició que va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Imma Benages.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 271
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.