La Generalitat reconeix l’Ajuntament d’Aitona com a Finestreta Única Empresarial (FUE) PDF Imprimeix Correu electrònic

A través d’aquest servei el consistori aitonenc simplifica, agilita i dota de transparència tots els procediments i tràmits administratius que són necessaris per poder iniciar una activitat empresarial al municipi.

 

booooo


El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha reconegut públicament aquest mes de maig l’Ajuntament d’Aitona amb el distintiu de Finestreta Única Empresarial (FUE), una condició que permet a les empreses i emprenedors locals la realització al mateix consistori aitonenc de totes les gestions i tràmits administratius necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, amb independència de l’administració que en sigui responsable.

 

El consistori ha rebut el reconeixement que l’acredita com a ajuntament FUE per haver adoptat les mesures necessàries per tal que els procediments per a l’accés i l’exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar pels canals habilitats en aquest nou model entre les empreses i les administracions públiques.

 

Amb la implantació de la FUE, a més, l’Ajuntament d’Aitona mostra el seu ferm compromís amb l’impuls econòmic dels emprenedors i empresaris del municipi. Alhora, dóna compliment al que disposa la llei 16/2015 que, entre altres, fomenta l’activitat econòmica, redueix els tràmits administratius, incrementa la transparència i promou els mecanismes de col·laboració.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, assegura que “la FUE és una oportunitat excel·lent per seguir creixent com a poble. Primer, perquè facilitant, simplificant i agilitzant als professionals els tràmits fomentem i incentivem que es posin en marxa noves activitats econòmiques al poble. I segon, perquè acostem l’Ajuntament a les nostres empreses, empresaris i emprenedors, a més de dotar-los de noves eines que els permetran fer créixer, enfortir i consolidar els seus projectes”.

 
Edgar Bosch, segon classificat al Campionat de Catalunya de Compak Sporting PDF Imprimeix Correu electrònic

El tirador aitonenc va obtenir la segona millor marca general del torneig i s’ha guanyat una plaça per representar Catalunya al XX Campionat d’Espanya de Compak Sporting.

 

Edgar_Bosch_Campionat_de_Catalunya


Després del triomf absolut a Toledo el passat mes d’octubre del 2016, el jove tirador aitonenc Edgar Bosch ha sumat aquest cap de setmana un nou èxit en la seva carrera esportiva en el món del tir de caça en aconseguir finalitzar en segona posició al Campionat de Catalunya de Compak Sporting.

 

El certamen, celebrat diumenge 28 de maig al Club de tir al plat les Pedreres d’Ulldecona, va aplegar els millors esportistes catalans d’aquesta modalitat de caça i Edgar Bosch es va convertir en un dels grans protagonistes.

 

Amb aquesta segona plaça, Edgar Bosch s’ha garantit una plaça per representar Catalunya al XX Campionat d’Espanya de Compak Sporting que tindrà lloc el proper 16, 17 i 18 de juny a Rialp (Lleida).

 

L’Ajuntament d’Aitona felicita Edgar Bosch pel resultat obtingut a Ulldecona, li reconeix el seu esforç, treball i dedicació i li desitja molts èxits en les properes competicions.

 
Tret de sortida al Pla de Millores dels camins Municipals PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat aquest mes de maig els primers treballs d’arranjament i adequació de camins. Concretament s’estan duent a terme actuacions al Vall dels Masos i als camins de Llardecans, dels Plans, de Motocros i de Serrabrisa. Podeu descarregar el díptic informatiu en aquest enllaç.

 

20170512-WA0002_lmit_amb_TM_Sers


El Pla de Millores dels camins Municipals ja és una realitat. Aquest mes de maig l’Ajuntament d’Aitona ha començat els primers treballs d’arranjament i adequació dels camins municipals que s’inclouen en aquest projecte estratègic, que té com a objectiu dotar la vila d’una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i professionals que treballen al camp i al conjunt de la població.

 

Les actuacions inicials s’han dut a terme al Vall dels Masos i als camins de Llardecans, dels Plans, de Motocros i de Serrabrisa; està previst que els treballs s’estenguin durant els propers mesos. Al marge de realitzar tasques de manteniment, el pla de millores –amb una inversió estimada de 150.000€- també inclou la construcció de noves cunetes -malmeses pel pas del temps- i la neteja de les existents.

 

Amb aquesta actuació de cura i millora dels camins municipals, l'Ajuntament d'Aitona posa novament de manifest el seu compromís amb el desenvolupament i potenciació de l'agricultura i l'activitat rural, un dels principals motors econòmics del poble.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 242
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.