Aquest estiu, mulla’t i diverteix-te a les piscines municipals d’Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament informa que a partir del proper dimecres 14 de juny ja es podran sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu. Enguany, les piscines municipals obriran des del 17 de juny fins el 10 de setembre.

 

Foto_piscines


Les piscines municipals d’Aitona ja estan a punt per acollir al llarg dels propers mesos la temporada d’estiu d’aquest 2017. En aquest sentit, l’Ajuntament informa als veïns i veïnes que a partir de dimecres 14 de juny es podran sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu de les piscines municipals.

 

Horaris


Enguany, romandran obertes des del 17 de juny al 10 de setembre. Els mesos de juny i juliol, l’horari serà de les 10 h. a les 21 h.; el mes d’agost, de les 10 h. a les 20 h.; i durant el setembre, de les 10 h. a les 19 h. Els dies de Festa Major, el bany a les piscines restarà tancat. No obstant, si algú vol prendre el sol i mullar-se els peus a la piscina rodona infantil, li serà permès l'accés amb l'abonament.

 

Mentrestant, el servei de bar i terrassa obrirà a partir del divendres 16 de juny amb l’horari habitual.

 

Preus


El preu de l’entrada diària és de 2,5€ per als infants de 5 a 10 anys; i de 5€ per a les persones entre els 11 i els 65 anys.

 

Abonaments


Consulta aquí el preu dels abonaments de piscina 2017.

 
En defensa de la nostra pagesia PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant els darrers dies les condicions laborals dels temporers que treballen en la recollida de la fruita a les terres de Lleida ha estat una qüestió tristament d’actualitat. Des d’alguns sectors s’han llençat crítiques ferotges al conjunt dels pagesos lleidatans, donant per suposada la generalització dins del col·lectiu de males praxis i salaris per sota de la normativa vigent.

 

Com a alcaldessa d’Aitona, i també com a persona amb un estret lligam amb el món de la pagesia, vull manifestar públicament el meu suport més sincer als nostres pagesos. El Baix Segrià és terra de cultiu, d’agricultura, de suor, de sacrifici i d’esforç. I també és terra de valors ètics tan valuosos com l’honradesa, la integritat, la pulcritud, la generositat i l’estima per la feina ben feta, uns principis defensats dia a dia amb el seu treball incansable per una amplíssima majoria dels pagesos, així com per la gent de les terres de Lleida.

 

La importància de la pagesia no és només un fet històric, cultural i social, sinó també econòmic. L’agricultura és un dels principals motors de desenvolupament de les terres de Lleida. No en va les nostres terres són conegudes col·loquialment com el ‘Rebost de Catalunya’. Però malauradament es tracta d’un sector vulnerable i excessivament sotmès als capricis de factors atzarosos i incontrolables, com ara les inclemències meteorològiques o les oscil·lacions de la conjuntura econòmica. Així doncs, és un sector fort, potent i imprescindible per al país que, per desgràcia, pateix molt i sovint i es veu obligat a resistir com pot i sobreviure a les adversitats que el dia a dia li posa en el camí.Per tot això, crec que des de les institucions, administracions, i també des de la societat civil, no podem fer altra cosa que encoratjar-lo i fer-li arribar tot el nostre suport en moments de necessitat com l’actual.

 

780_0008_5578001_d1ff1c56ce0d5b040e326e3f198b5bf5

 

Els municipis del Baix Segrià treballem intensament per fer la vida dels pagesos una mica més fàcil i ajudar-los a superar amb èxit els obstacles de l’economia, del temps, dels baixos preus de la fruita i de moltes altres adversitats que dificulten la seva contribució al desenvolupament del país i al benestar de la societat. I afortunadament no estem sols en aquesta tasca. Comptem amb el suport d’institucions com la Diputació de Lleida i el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Precisament, el passat dijous 8 de juny el conseller Jordi Jané va visitar el nostre municipi per conèixer com estem treballant des d’Aitona i altres localitats de la comarca per donar resposta a aspectes tan importants com la seguretat, la convivència i les problemàtiques quotidianes tant de pagesos com de veïns i veïnes en general.

 

Vivim moments importants i intensos que demanen de la implicació de tots i totes. Hem de treballar conjuntament per afrontar tots els reptes que tenim per endavant. En aquest sentit, us demano que, tots junts, cerquem les solucions més adequades per superar els esculls actuals. Som una terra d’unitat, força i entesa. Per tot plegat, demano que no es caigui en la simplicitat de la generalització i que no es danyi injustificadament la imatge del col·lectiu de pagesos en el seu conjunt, una gent que sempre ha fet les coses bé i mereix un reconeixement per tot allò que aporta a l’economia i el benestar del país.

 

Rosa Pujol

Alcaldessa d’Aitona

 
L’Ajuntament d’Aitona i el govern mostren el seu suport conjunt als pagesos de les terres de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

L’alcaldessa Rosa Pujol ha manifestat, en el marc de la visita del conseller Jordi Jané, la seva preocupació per les recents vagues de temporers a les terres de Lleida i ha defensat fermament el paper clau, la professionalitat i l’honradesa dels agricultors. Jané, de la seva banda, ha aprofitat la visita oficial per posar en valor la convivència que es viu a Aitona durant els mesos d’estiu i per destacar la disminució dels actes delictius que ha experimentat la vila.

 

IMG_0448


Avui dijous 8 de juny, Aitona ha rebut la visita oficial del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, que ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà l’Oficina temporal del cos de Mossos d’Esquadra i les necessitats del municipi i del conjunt del territori.


La trobada ha començat a la sala de plens de l’Ajuntament amb la signatura del Llibre d’Honor de la Vila i, posteriorment, l’alcaldessa Rosa Pujol i el conseller han pogut tractar sobre diferents qüestions que afecten el municipi. En aquest sentit, Pujol ha fet arribar al màxim responsable d’Interior la seva preocupació per les recents vagues de temporers a les terres de Lleida i la necessitat que el govern presti un “major suport” als pagesos davant d’aquestes mobilitzacions. En aquesta línia, l’alcaldessa d’Aitona ha fet una defensa ferma del “paper clau, la professionalitat i l’honradesa dels agricultors” i ha assegurat que “són el motor econòmic de les terres de Lleida”, una defensa a la que també s’hi ha sumat el conseller d’Interior.

 

D’altra banda, Rosa Pujol ha reclamat al conseller que l’Oficina temporal del cos de Mossos d’Esquadra d’Aitona es trobi operativa a llarg de tot l’any i no exclusivament durant el període estival. “La implantació de l’oficina policial ha suposat un avenç molt significatiu. Aitona és cada dia un poble més segur i un veritable exemple de convivència. Tot i així, encara queda camí per recórrer. I això passa per garantir als nostres veïns i veïnes una atenció policial de proximitat i eficaç que doni resposta a les seves necessitats al llarg de tot l’any”, assegura l’alcaldessa d’Aitona.

 

Sobre aquesta qüestió, el conseller Jordi Jané ha posat en valor la convivència que es viu a Aitona durant els mesos d’estiu –període en el que la vila aconsegueix triplicar la seva població-, ha destacat la reducció “notable” dels fets delictius que ha experimentat el municipi i ha avançat que l’imminent obertura d’una convocatòria pública de noves places per al cos de Mossos d’Esquadra, permetrà ampliar els recursos i poder donar més suport a poblacions com Aitona.

 

IMG_0422

 

Després de la signatura del Llibre d’Honor i de l’intercanvi d’impressions, Rosa Pujol i Jordi Jané han participat en una reunió de treball conjunta amb representants de diversos municipis del Baix Segrià, entre ells Maials, Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses, Torres de Segre i Almatret. I posteriorment, la comitiva s’ha dirigit a l’Oficina temporal del cos de Mossos d’Esquadra per realitzar una visita a les instal·lacions com a acte de cloenda de la trobada.


A la visita oficial del conseller també hi ha pres part el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré; la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Lleida, Montserrat Messeguer; el comissari cap de la Regió Policial Ponent, Xavier Monclús; l’inspector sotscap de l’ABP Segrià-Garrigues-Pla d’Urgell, Xavier Salvador; la cap del Servei Territorial del SCT a Lleida, Maria Trilla; i representants de l’Ajuntament.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 242
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.