Més d’una vintena de persones participen al Curs de Costura i Patronatge PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament d’Aitona agraeix la implicació demostrada per les participants en aquest projecte i la tasca de formació duta a terme per la professora Maria Cucurull Descarrega.

 

20170515_122528


Més d’una vintena de veïnes d’Aitona de diferents cultures i edats han participat al llarg dels darrers sis mesos del Curs de Costura i Patronatge organitzat per l’Ajuntament. La primera tinent d’alcalde, Maria Antònia Royes, va ser l’encarregada d’acomiadar aquesta setmana la darrera sessió d’aquesta formació, que s’ha dut a terme des del passat mes de desembre del 2016 fins aquest mes de maig.

 

Durant el curs, les alumnes han adquirit noves competències a l’hora de cosir a mà i a màquina. A més, han après i millorat les seves tècniques per fer patrons i han aconseguit perfeccionar el seu estil.

 

Maria Antònia Royes destacava, en finalitzar l’acte, la tasca de formació duta a terme per la professora Maria Cucurull Descarrega, experta en costura i patronatge i amb una dilatada trajectòria en el sector. Així mateix, va donar les gràcies, en nom de l’Ajuntament, a les participants, l’assistent social –promotora del projecte- i la voluntària per haver fet possible l’èxit del curs. Finalment, va avançar que l’Ajuntament ja treballa en el disseny de fórmules per donar continuïtat al curs.

 
Prop de 40 laics carmelites coreans visiten Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb aquesta visita, Aitona dóna una passa més en la seva aposta per esdevenir una destinació turística de referència en l’àmbit religiós.

 

COREANS_pare_palau_13_05_17_9320


Prop de 40 laics carmelites coreans, acompanyats per quatre Germanes Carmelites Missioneres que els han guiat durant la seva estada, han visitat aquest dissabte 13 de maig l’Església Parroquial de Sant Antolí i la casa i la cova del Pare Palau, un dels indrets més emblemàtics del patrimoni cultural i eclesiàstic d’Aitona. La regidora Imma Benages, també ha participat en una jornada en la qual els visitants han pogut gaudir de l'oferta turística del municipi i descobrir totes aquelles activitats incloses en la campanya de Fruiturisme.

 

En el transcurs de la seva visita, els membres d'aquesta congregació han rebut una explicació del projecte Fruiturisme i han pogut conèixer de primera mà tant de la ruta de la flor com de les tres noves rutes de turisme religiós que s'han impulsat aquest any 2017.

 

Amb aquesta visita dels laics carmelites coreans, el municipi d'Aitona fa una passa més en la seva voluntat de consolidar-se com a destinació de turisme religiós, que representa l’oportunitat de donar a conèixer el patrimoni artístic, cultural i eclesiàstic del poble i alhora preservar amb orgull el llegat i l'obra tant del Pare Francesc Palau com de Santa Teresa de Jesús Jornet.

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes, ja que fan una excel·lent tasca en la cura i conservació d'aquests indrets històrics i, sobretot, en la transmissió dels valors associats a aquestes figures religioses que són un símbol i un exemple arreu del món.

 
Arriba la Festa Major de Sant Gaietà! PDF Imprimeix Correu electrònic

No us perdeu l’ampli cartell d’activitats i propostes en una festivitat que és símbol d’identitat i patrimoni d’Aitona. Aquest programa és el fruit del treball conjunt i cooperatiu fet amb els veïns i veïnes, entitats, voluntaris i associacions del municipi.


Podeu descarregar el programa d'activitats de la Festa Major de Sant Gaietà en aquest enllaç

 

programaStGaietaFrontal

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 236
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.