L'Ajuntament signa un acord amb Segrià TV perquè doni la màxima cobertura informativa al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

Els aitonencs i aitonenques disposaran d’un nou canal per estar al dia de l’actualitat informativa del poble.

 

20171027090524891_0001


L’Ajuntament d'Aitona ha arribat a un acord amb Segrià TV perquè aquest mitjà de comunicació ofereixi la màxima difusió i cobertura a les novetats del poble d'Aitona a través del seu web i la seva aplicació mòbil gratuïta. D'aquesta manera, es podran consultar notícies, programes especials, reportatges, entrevistes, bàners publicitaris i vídeos entorn l'actualitat informativa del nostre poble.

 

Segrià TV també habilitarà una secció amb una àmplia i completa guia comercial on es detallaran tots els establiments i serveis que s'ofereixen a Aitona. Així doncs, aquest nou espai permetrà promocionar, reforçar i donar un impuls a l'activitat productiva i comercial del poble.

 

Amb aquest nou conveni, el consistori té la voluntat de seguir contribuint al desenvolupament socioeconòmic d'Aitona i del conjunt del territori, fent així un salt qualitatiu important en matèria comunicativa en l'àmbit digital i audiovisual.

 

Per tot plegat, l'Ajuntament anima els aitonencs i aitonenques a descarregar-se l'aplicació de Segrià TV perquè puguin tenir al seu abast, de forma àgil, intuïtiva i còmoda, tota mena d'informació relativa als esdeveniments més importants de la vila.

 
Aitona aprova la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

Els grups municipals del PDeCAT i ERC rebutgen l’acord del PP, PSOE i Cs a Madrid amb què volen fer efectiva l’aplicació de l’article 155.

 

90406c9b-323e-4d89-8f9c-7a011b947037


El ple de l’Ajuntament d’Aitona ha aprovat, amb els vots favorables del PDeCAT i ERC, la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que el govern espanyol del PP, juntament amb PSOE i Cs, vol portar a terme amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. Un article que, segons el text de la moció, “liquida, de facto, l’autonomia catalana a través d’un fort atac als drets dels catalans i les catalanes per la incapacitat de diàleg de l’Estat espanyol i que s’ha concretat en la seva resposta repressiva a través de la vulneració de drets fonamentals”.

 

A través d’aquesta moció, Aitona manifesta el seu suport al Govern de la Generalitat i al Parlament de Catalunya per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d’octubre en els termes que estableix la Llei del Referèndum d’Autodeterminació i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República. Així mateix, expressa la seva condemna per la violació dels drets fonamentals a través de mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes, i insta el Govern espanyol i a la resta de partits que li donen suport que aturi la suspensió de l’autonomia que està disposada a efectuar amb l’aplicació del 155.

 

El text denuncia que la resposta de l’Estat espanyol, pel que fa al conflicte polític entre Catalunya i Espanya, es basa únicament “en la repressió i la retallada de drets” i destaca que 38 anys després de la recuperació de l’autonomia de Catalunya amb l’aprovació de l’Estatut, després de tres llargues dècades de dictadura, són ara tres partits polítics en el marc democràtic els qui volen “tornar a sotmetre Catalunya a aquella situació d’anul·lació política”.

 
Últims dies per inscriure’s als cursos del mes de novembre PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant el pròxim mes s’inicien les formacions d’informàtica, confecció d’àlbums digitals Hofmann, fotografia i anglès nivell First.

 

activitats_culturals


Totes les persones interessades a participar en els cursos que organitza l’Ajuntament d’Aitona i que comencen el novembre, encara són a temps d’inscriure’s. Concretament, els cursos que s’iniciaran el pròxim mes són els d’informàtica (nivell inicial), el curs de confecció d’àlbums digitals Hofmann, el curs de fotografia i el curs d’anglès (nivell First).

 

Els horaris són els següents:

 

Informàtica, nivell inicial (ACTIC), els dimecres, de 19 a 20.30 hores

Confecció d’àlbums digitals Hofmann, els dilluns, de 15 a 17 hores

Fotografia, els dijous, de 19 a 21 hores

Anglès, nivell First, els dissabtes, de 9 a 11 hores

 

Per formular la inscripció cal que us adreceu a les oficines municipals. Consulteu el programa complet d’activitats culturals i esportives 2017-2018.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 257
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.